You are here:

Momente incredibile în Turcia. Şumudică plin de nervi după ce a luat gol în minutul 96. ”E un gest foarte urât. Nu poţi să faci asta!”

Momente incredibile în Turcia. Şumudică plin de nervi după ce a luat gol în minutul 96.  ”E un gest foarte urât. Nu poţi să faci asta!”
Comentarii

Echipa antrenată de Marius Şumudică, Rizespor, a pierdut cu scor 2-1 în faţa celor de la Alanyaspor.

 Şumudică plin de nervi după ce a luat gol în minutul 96

Formaţia Caykur Rizespor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Alanyaspor, într-un meci din etapa cu numărul 24 a campionatului Turciei.

Echipa antrenată de Şumi a primit gol în minutul 96, iar după înfrângerea suferită, antrenorul lui Rize s-a enervat teribil, iar cele două echipe au fost la un pas de a se lua la bătaie. Jucătorii şi cei din stuff-ul echipelor s-au îmbrâncit şi s-au înjurat timp de 3 minute.

Antrenorul lui Rize victima unui abuz

După momentul în care echipele erau să se ia la bătaie, Şumudică a declarat că a fost victima unui abuz şi a cerut intervenţia urgentă a Federaţiei.

"Ce pot să mai zic? Am avut două penalty-uri. Nu vreau să vorbesc. Dacă vorbesc, mă trimit în Romania. Îmi dau galben mereu. A dat 4 minute de prelungire, apoi încă două. De ce? De ce? Am luat goluri doar din faze fixe. Dacă fac eu ce a făcut asistentul de la Alanya după gol, îmi dau 6 luni de suspendare. E un gest foarte urât. Nu poţi să faci asta într-o ţară musulmană.

"Eu te respect, nu poţi să faci aşa ceva, respect religia, respect regulile de aici. E o ruşine ce a făcut! Nu a fost antrenorul lor, a fost asistentul lui. A făcut un gest care e urât, mai ales într-o ţară musulmană. Nu se poate. Vreau să văd ce măsuri ia federaţia din Turcia! Antrenorul şi-a cerut scuze în numele asistentului, dar nu se poate aşa ceva!", a declarat Şumudică la finalul partidei, pentru beinsport.

Echipa Rizespor ocupă locul 12 în clasament, cu 26 de puncte, iar Alanyaspor este pe patru, cu 41 de puncte. Lider este Fenerbahce, care are 48 de puncte şi un joc mai puţin.

 

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare