You are here:

Momente incredibile în vestiar la FCSB. Starul s-a săturat de Becali şi a cerut transferul URGENT. În ce campionat poate ajunge

Momente incredibile în vestiar la FCSB. Starul s-a săturat de Becali şi a cerut transferul URGENT. În ce campionat poate ajunge

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat un nou sezon fără să câştige titlul în Liga I, iar acum oficialii roş-albaştrilor au început să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor.

Gigi Becali şi-a conturat lista de transferuri pentru vara acestui an, iar primul pe lista patronului de la FCSB este Alexandru Creţu, mijlocaşul central ajuns şi în naţionala României şi care s-a despărţit de Maribor.

Pe lângă, transferurile pe care le pregăteşte, FCSB se va despărţi şi de câţiva jucători. Pe lista neagră a patronului se regăsesc Alexandru Buziuc, Ante Vukusic, Ionuţ Vînă şi Dragoş Nedelcu.

Deşi mai are un an de contract cu roş-albaştrii, Nedelcu vrea să părăsească echipa, după patru ani petrecuţi la FCSB. Măcinat de accidentări şi criticat intens de Gigi Becali, mijlocaşul de 24 de ani speră să ajungă o înţelegere cu oficialii echipei pentru o încheiere amiabilă a contractului. De altfel, conform gsp.ro, Dragoş Nedelcu şi-ar fi informat deja agentul, pe Pietro Chiodi, că vrea să se transfere la o echipă din Italia, chiar şi în liga secundă, aşa cum s-a întâmplat în trecut şi cu Adrian Petre, un alt jucător contestat de Becali în perioada în care a evoluat pentru FCSB.

Cum şansele ca Nedelcu să plece liber de contract de la FCSB sunt minime, mijlocaşul ar putea să fie împrumutat, în prima jumătate a sezonului.

"Nedelcu este cel mai fericit când vine la naţională şi scapă de presiunea pusă de patron. Când trebuie să se întoarcă la club, e foarte trist" , declarat, în trecut, o sursă din interiorul naţionalei de tineret a României, pentru gsp.ro.

  • 650 de mii de euro este cota lui Nedelcu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare