You are here:

Momente superbe la revenirea în cantonament. Tricolorii au cântat şi au dansat pe "Made in Romania" alături de suporterii naţionalei | VIDEO

Momente superbe la revenirea în cantonament. Tricolorii au cântat şi au dansat pe "Made in Romania" alături de suporterii naţionalei | VIDEO
Comentarii

Naţionala României a remizat cu Slovacia, scor 1-1, şi a obţinut calificarea în optimile EURO 2024 de pe prima poziţie în grupa E. Marţi, tricolorii vor lupta pentru un loc în sferturile competiţiei cu Olanda, la Munchen, de la ora 19:00.

Naţionala României a încheiat grupa de la EURO 2024 pe prima poziţie şi a obţinut calificarea în optimile de finală, unde va da peste Olanda.

La revenirea la hotel, după meciul cu Slovacia, de la Frankfurt, tricolorii au fost aşteptaţi de fani cu torţe, pe versurile melodiei "Made in Romania".

După ce au plecat de la stadion pe ritmuri de manele, jucătorii lui Edward Iordănescu au continut petrecerea şi alături de suporteri. Jucătorii au coborât din autocar cu boxa pe umeri şi au cântat şi au dansat pe versurile melodiei "Made in Romania".

România - Olanda, în optimile EURO 2024

Imediat după remiza cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au aşteptat meciurile de la ora 22:00 pentru a-şi afla adversara din optimile de finală. În urma victoriei surprinzătoare obţinute de Georgia, scor 2-0, în faţa Portugaliei, Ungaria a părăsit competiţia, iar drumul României către sferturile de finală s-a complicat serios.

Tricolorii vor da în optimile EURO 2024 peste naţionala Olandei, care a încheiat grupa D pe locul al treilea, în spatele Austriei şi Franţei. În cele trei meciuri jucate până acum la turneul final din Germania, batavii au câştigat cu Polonia, scor 2-1, au remizat alb cu Franţa şi au cedat în faţa Austriei, scor 2-3.

Meciul România - Olanda, în optimile EURO 2024, va avea loc marţi, de la ora 19:00, la Munchen, unde tricolorii s-au impus cu 3-0 în primul meci din grupe, în faţa Ucrainei.

  • 815 milioane de euro valorează lotul naţionalei Olandei, conform transfermarkt.com. Xavi Simmons este cel mai scump jucător din lot, cu o cotă de piaţă de 80 de milioane de euro

România şi Olanda s-au mai întâlnit o singură dată la un turneu final. În 2008, la Campionatul European, batavii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Huntelaar şi van Persie.

Ultima întâlnire directă dintre cele două datează din noiembrie 2017, când Olanda a câştigat cu 3-0, pe Arena Naţională, într-o partidă amicală.

Slovacia - România 1-1

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

  • SLOVACIA: Dubravka – Pekarik (Gyomber 90+2), Vavro, Skriniar, Hancko – Duda (Bero 90+2), Lobotka, Kuka – Skranz (Duris 78), Strelec (Bozenik 70), Haraslin (Suslov 70). SELECŢIONER: Francesco Calzona
  • ROMÂNIA: Niţă - Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Bancu - R.Marin (Ad. Rus 86), M. Marin, Stanciu - Ianis Hagi (Man 66), Drăguş (Puşcaş 66), Fl. Coman (Sorescu 58). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Duda 90+1 / A. Burcă 45+1, Bancu 45+4, Edward Iordănescu 55, Puşcaş 88

Arbitri: Daniel Siebert - Jan Seidel, Rafael Foltyn - Felix Zwayer (toţi din Germania). Arbitri VAR: Bastian Dankert (Germania) - Christian Dingert (Germania), Massimiliano Irrati (Italia).

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare