Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentele care "au destabilizat-o" pe CFR Cluj! Ciprian Deac recunoaşte în premieră: "Toată lumea a vorbit"

Momentele care "au destabilizat-o" pe CFR Cluj! Ciprian Deac recunoaşte în premieră: "Toată lumea a vorbit"

CFR Cluj

Comentarii

Vestiarul lui CFR Cluj trăieşte cu emoţii şi cu presiune finalul play-off-ului. Ciprian Deac a redat starea de spirit din interiorul echipei campioane.

Ciprian Deac, dezvăluiri de la CFR Cluj: "Ne-au destabilizat puţin"

CFR Cluj a învins-o pe Farul Constanţa, duminică, scor 1-0, în Gruia, iar echipa antrenată de Dan Petrescu s-a desprins, din nou, la cinci puncte de FCSB, care ocupă locul secund şi are un meci în minus. 

La finalul partidei, unul dintre liderii vestiarului, Ciprian Deac, a luat cuvântul. 

"Vrem să câştigăm fiecare meci. Cu cât trece timpul, apare nerăbdarea, apare neliniştea şi acest lucru se vede în jocul nostru, pentru că nu mai suntem lucizi, vrem să dăm gol cât mai repede şi acest lucru se vede în teren. E bine că am reuşit să câştigăm, dar nu ştiu dacă în seara asta meritam cele trei puncte. Dar ştiţi cum e, în fotbal îţi trebuie şi puţin noroc ca să obţii victoria. 

Eu zic să luăm fiecare meci în parte. E  clar că se simte presiunea, pentru că am condus campionatul de la început până la sfârşit şi acum, dacă nu vom termina pe primul loc, doar noi jucătorii suntem de vină, pentru că eu cred că am controlat tot campionatul şi acum ar fi păcat să dăm cu piciorul, dar ştiţi cum e. În fotbal, dacă nu eşti concentrat până când nu eşti matematic, fotbalul te pedepseşte", a declarat veteranul lui CFR Cluj, la finalul meciului din Gruia. 

Ciprian Deac a recunoscut că înfrângerile consecutive cu Universitatea Craiova, scor 2-3, şi cu FCSB, 0-1, au frânt moralul jucătorilor ardelenilor. În plus, anumite verdicte au pus presiune pe jucătorii lui Dan Petrescu. 

"Eu zic că ar trebui să fim un pic mai calmi, să avem mai multă răbdare, pentru că totul depinde de noi, suntem la mâna noastră, nu depindem de jocul rezultatelor. Acest lucru e cel mai bine pentru noi. 

De-a lungul anului, toată lumea a vorbit... CFR, campioană, CFR nu are adversar şi acest lucru a pus o presiune pe noi, pentru că după ce au apărut înfrângerile, s-a văzut că nu mai suntem echipa care eram înainte, echipa cea sigură, matură. 

Ne-au destabilizat puţin. Trebuie să ne revenim, pentru că e clar, fotbalul nu l-am uitat. Trebuie să fim aceeaşi echipă puternică, care primeşte greu gol, în faţa căreia adversarii îşi creează  foarte greu ocaziile de gol şi, dacă vom face acest lucru, eu cred că nu vom avea probleme", a mai spus Ciprian Deac. 

  • Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare