Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul adevărului. Motivul pentru care a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic

Momentul adevărului. Motivul pentru care a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic
Comentarii

Antrenorul lui Al Hilal, Răzvan Lucescu, a vorbit în presa elenă despre despărţirea de PAOK Salonic. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a lăsat de înţeles că deciziile patronului Ivan Savvidis l-au determinat să o părăsească pe campioana Greciei.

Chiar dacă s-a despărţit de PAOK în luna iunie şi a plecat în Arabia Saudită, la Al-Hilal, Răzvan Lucescu rămâne în continuare un subiect de interes pentru presa din Grecia. Antrenorul român este cel mai performant antrenor din istoria campionatului elen, după ce a cucerit titlul neînvins şi cu un traseu mai bun (26 de victorii, 4 egaluri) decât a reuşit Panathinaikos în 1964 (24-6). Mai mult, Lucescu e unicul tehnician din istoria lui PAOK care a făcut eventul.

"Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge.

Am crescut lângă tatăl meu. Cum lucrez, cum vorbesc, cum cred în visele mele, totul i se datorează lui. Avem aceeaşi filosofie asupra fotbalului, chiar dacă jucăm diferit.

Nu am fost de acord cu unele lucruri, dar nu vreau să vorbesc despre ele. Poate nu voi vorbi niciodată. Ca antrenor, sunt mereu nopţi când nu poţi să dormi, dar nu e prima oară. Mi s-a întâmplat şi aici, în Arabia Saudită, şi de multe ori înainte, în România.

Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să am pasiune şi să mă simt bine la echipa pe care o antrenez, chiar dacă e de nivel mai mic, ca Xanthi sau Rapid", a declarat Răzvan în interviul din gazzetta.gr, sugerând încă o dată că patronul Savvidis a greşit faţă de el.

 


 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokal hilal 

viewscnt
Articole similare