adplus-dvertising
You are here:

Momentul când CR7 de România l-a lăsat mască pe un fost coleg de la CFR Cluj: "Când am ajuns, Deac era deja transpirat!" | EXCLUSIV

Momentul când CR7 de România l-a lăsat mască pe un fost coleg de la CFR Cluj: "Când am ajuns, Deac era deja transpirat!" | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Yasin Hamed (22 de ani), fost jucător în Liga 1 la ASA Târgu Mureş, Pandurii, CFR Cluj sau Sepsi, a vorbit într-un interviu acordat Telekom Sport despre perioada petrecută în Gruia. Fotbalistul şi-a adus aminte de un episod cu Ciprian Deac în prim-plan, când abia semnase contractul cu CFR.

Momentul când CR7 de România l-a lăsat mască pe un fost coleg de la CFR Cluj: "Când am ajuns, Deac era deja transpirat!" | EXCLUSIV

Cunoscut în lumea fotbalului din Liga 1 ca un fanatic al pregătirii fizice şi al sălii de forţă, Ciprian Deac l-a impresionat pe Yasin Hamed prin profesionalismul şi dedicarea sa. Abia ajuns în vestiar la CFR, cu cerneala proaspăt pusă pe contract, Yasin Hamed a vrut să impresioneze.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Yasin Hamed a povestit cum, abia sosit la CFR, a vrut să impresioneze şi s-a prezentat cu jumătate de oră mai devreme la şedinţa de pregătire, programată la ora 10:00. Fostul fotbalist din Gruia, care a jucat pentru CFR în perioada iulie 2017 - ianuarie 2018, Hamed a spus că l-a găsit pe Deac deja transpirat de efort la bază.

Yasin Hamed consider că Deac ar trebui să fie un exemplu pentru toţi fotbaliştii din Liga 1, nu doar pentru cei tineri: "Când am fost la CFR şi am semnat, după câteva zile am mers în vestiar, prezenta era la 10, eu m-am dus pe la 9:30 şi Deac era deja transpirat. Cred că este un exemplu pentru toţi jucătorii tineri din România şi nu neapărat tineri, pentru toţi jucătorii din Liga 1 este un exemplu", a spus Yasin Hamed pentru Telekom Sport.

Ciprian Deac, precum Cristiano Ronaldo

În 2017, după ce a marcat într-o victorie cu FC Voluntari (2-0), Ciprian Deac şi-a scos tricoul, spre deliciul colegilor, care aşteptau de multă vreme acest moment. Ciprian Deac, "Cristiano Ronaldo de România", a vorbit la finalul meciului de atunci despre momentul în care şi-a arătat pătrăţelele la cameră. "E o muncă de 7 ani de zile. Muncesc zi de zi la sală, dar nu e vorba doar de asta. Contează şi alimentaţia şi odihna. Mi-au zis colegii că de 7 ani aşteaptă să mă dezbrac. Dar nu asta contează, ci că am câştigat", spunea Deac atunci.

viewscnt
Articole similare