Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul decisiv al Supercupei Farul - Sepsi 0-1. Unde a greşit Gică Hagi | EXCLUSIV

Momentul decisiv al Supercupei Farul - Sepsi 0-1. Unde a greşit Gică Hagi | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus în faţa celor de la Farul Constanţa, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seara, la Ploieşti, şi a cucerit Supercupa României, ediţia 2023.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 47, printr-o lovitură de cap, de lângă fundaşul dreapta al Farului, Dan Sîrbu.

Dan Sîrbu, principalul vinovat pentru înfrângerea cu Sepsi

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că, la partida de Supercupă dintre Farul şi Sepsi, diferenţa a fost făcută de introducerea pe teren a lui Dan Sîrbu, în startul reprizei secunde.

Gică Hagi a decis să schimbe linia defensivă în actul secund. L-a scos pe David Kiki şi l-a introdus pe Dan Sîrbu, iar la mai puţin de două minute a venit golul marcat de OSK Sepsi.

Denis Ciobotariu a centrat din dreapta, Dan Sîrbu a stat pe călcâie, nu s-a interesat de poziţionarea adversarului său direct, Ion Gheorghe, acesta a fost mai rapid, i-a luat faţa fundaşului şi a marcat printr-o lovitură de cap.

Golul s-a marcat în debutul părţii secunde. Să zici că Borgnino n-a coborât, dar se mai întâmplă să-ţi mai scapi adversarul să centreze, dar Dan Sîrbu a făcut o greşeală foarte mare, pentru că s-a uitat doar la minge. Nu s-a informat, nu a ştiut că vine Ion Gheorghe.

Dacă ştia, putea să se poziţioneze astfel încât Ion Gheorghe, cu fizicul lui micuţ, să nu ajungă la minge. Ion Gheorghe a marcat gol cu capul, şi nu o face prea des.

Introducerea lui Sîrbu a operat mai multe modificări în compartimentul defensiv. Boli, din fundaş dreapta a trecut fundaş central. În fine, cred eu că el trebuie culpabilizat pentru rezultat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: supercupa romanieigica hagimihai stoica 

viewscnt
Articole similare