Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Adrian Mititelu a ajuns patron la Craiova. ”Să fii patron la Universitatea era mai important decât să ajungi primar!”

Momentul în care Adrian Mititelu a ajuns patron la Craiova. ”Să fii patron la Universitatea era mai important decât să ajungi primar!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu JR. a povestit despre momentul când tatăl lui a ajuns patron la echipa craioveană.

Omul care se ocupă în prezent de clubul antrenat de italianul Nicolo Napoli a dezvăluit că în momentul când a aflat acest lucru, era la şcoală. Fiul omului de afaceri a iubit de mic echipa din Bănie şi recunoaşte că nu poate uita anul 2005. 

”Să fii patron la Universitatea era mai important decât să ajungi primar!”

”În 2005 a cumpărat clubul de fotbal. Îmi aduc aminte. Era o zi de iunie, nu pot să uit. Era pe finalul anului şcolar. Am venit acasă, m-am spălat pe faţă şi când m-am şters cu prosopul mi-a spus mama că a cumpărat tata echipa. Am fost foarte bucuros. Să fii patron la Universitatea Craiova era mai important decât să ajungi primar.

Şi acum e la fel, dar era mai frumos atunci. Sunt nostalgic. Şi nu doar eu. Tunelul de pe vechiul Oblemenco era foarte lung, cam de vreo 200-300 de metri, iar fotbaliştii erau impulsionaţi de vuietul tribunelor. Au fost vremuri frumoase la timpul lor”, a spus Adrian Mititelu JR., la ProSport.

În sezonul actual, FC U Craiova 1948 a ajuns în Liga 1. Echipa olteană nu a reuşit să pătrundă pe locurile care asigură prezenţa în play-off, dar pentru sezonul viitor are acest obiectiv.

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-mititelu 

viewscnt
Articole similare