Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Cosmescu a rămas fără cuvinte. Comentatorul, consternat de dialogul aprins dintre Becali şi Grădinescu: "Eu nu pot să înţeleg"

Momentul în care Cosmescu a rămas fără cuvinte. Comentatorul, consternat de dialogul aprins dintre Becali şi Grădinescu: "Eu nu pot să înţeleg"

FCSB

Comentarii

FCSB a scos doar o remiză şi în deplasarea de la Oţelul Galaţi, în grupele Cupei României. Astfel, vicecampioana României a rămas cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate în toate competiţiile.

Imediat după remiza cu echipa lui Dorinel Munteanu, Gigi Becali a intervenit în direct la Orange Sport şi i-a criticat pe fotbaliştii pregătiţi de Elias Charalambous. În plus, latifundiarul din Pipera a intrat într-un schimb de replici aprins şi cu comentatorul Emil Grădinescu.

În urma acestor discuţii, Bogdan Cosmescu a fost costernat şi a recunoscut că nu mai are ce să comenteze.

"Ce să mai zic? Nu mai e nimic... Nici nu am ce să spun. Eu admir încrederea cu care tu (n.r. Silviu Tudor Samuilă) şi Emil Grădinescu intraţi în discuţii cu domnul Becali, nu văd ce rost au aceste discuţii. Nu au niciun rost. Aceste discuţii bat într-o uşă închisă, nu există această noţiune de discuţie. Eu nu înţeleg motivul pentru care ai face acest lucru" , a declarat Bogdan Cosmescu.

Oţelul - FCSB 1-1

FCSB a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu Oţelul Galaţi, într-un meci din grupa C a Cupei României.

FCSB a deschis scorul prin Băluţă, în minutul 76.

Gazdele au egalat în minutul 90+1, prin Lopes.

Afla mai multe despre: fcsbotelul 

viewscnt
Articole similare