Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Gică Hagi ”şi-a semnat sentinţa” la naţională: ”A început să strige în hol. Ne-a luat la înjurături pe toţi!”

Momentul în care Gică Hagi ”şi-a semnat sentinţa” la naţională: ”A început să strige în hol. Ne-a luat la înjurături pe toţi!”

Fotbal

Comentarii

Dumitru Dragomir a povestit un episod care l-a avut drept protagonist principal pe Gică Hagi (58 de ani), în postura de selecţioner al României, într-o deplasare în Slovenia.

Se întâmpla în noiembrie 2001, la Ljubljana, înaintea partidei de tur din barajul pentru Cupa Mondială din Coreea de Sud şi Japonia.

  • Gică Hagi se afla pentru prima dată în postura de antrenor/selecţioner, iar meciul contra Sloveniei era unul de o încărcătură emoţională uriaşă.

Dumitru Dragomir, despre Gică Hagi: ”Ce ne-a făcut în Slovenia... Doamne Dumnezeule!”

”Nea Mitică” şi-a amintit un episod în care Gică Hagi şi-a pierdut cumpătul şi a înjurat pe toată lumea, din cauza organizării deficitare. De injurii n-a scăpat nici măcar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal de pe atunci, Mircea Sandu.

Acesta nu a suportat reacţia ”Regelui”, mai ales că avea invitaţi importanţi, din sfera politică, iar după ”dubla” cu Slovenia, pierdută dramatic (1-2 în Slovenia, 1-1 în Ghencea), nu a mai dorit o colaborare cu Hagi.

Păi ce ne-a făcut odată în Slovenia… Doamne Dumnezeule, atunci l-a dat Mircea Sandu afară, după chestia aia. Nu era făcută repartizarea pe camere. Nu eu cu Mircea Sandu trebuia să o facem oricum, deci nu era vina noastră.

Hagi când vede că echipa stă la coadă şi nimeni nu împarte cheile... Că aşa era calculat la naţională, Mircea Sandu era profesionist. I-a lăsat atunci pe alţii. Vine Hagi la noi, a început să strige în holul ăla, s-a legat de Mircea Sandu... De mine nu, dar atunci am ştiut sigur că Mircea Sandu îl va schimba.

A venit barajul şi imediat s-a făcut schimbarea. Mircea Sandu nu uita pe nimeni. Eu am ştiut sigur. Şi dacă câştigam cu 1-0, tot îl schimba. Nu s-a simţit bine Mircea Sandu, atunci. Am avut şi nişte invitaţi, nişte parlamentari, şi ne-a pus într-o postură urâtă.

Ne-a luat la înjurături pe toţi, chiar şi pe Mircea Sandu. Hai, domne. Şi ce dacă era preşedintele Federaţiei?

Nu asta e cauza, fotbaliştii mai înjură, se descarcă, iar Hagi era Hagi, nu era oricine. Păi cu Piţurcă sufla cineva la naţională? Iordănescu era dur, tare antrenor, dar nici el nu l-a domolit. Hagi, Popescu şi Dan Petrescu era grupul, dar mai era şi Ilie Dumitrescu”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: hagisandudragomir 

viewscnt
Articole similare