Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care MM Stoica l-a anunţat pe Becali că are încă o "perlă" la FCSB: "Cum ai dat-o pe asta. Poţi să-l compari cu Man şi cu Coman?" | EXCLUSIV

Momentul în care MM Stoica l-a anunţat pe Becali că are încă o "perlă" la FCSB: "Cum ai dat-o pe asta. Poţi să-l compari cu Man şi cu Coman?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a anunţat pe finanţatorul Gigi Becali, din urmă cu un an, că atacantul Octavian Popescu (19 ani) va avea un progres remarcabil la echipa din Berceni. El a dezvăluit cum a decurs conversaţia dintre cei doi.

MM despre Octavian Popescu: "Gigi, ai un jucător din altă categorie aici"

În urmă cu un an, când FCSB făcea cantonamentul de iarnă în Turcia, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica, pentru a se interesa de echipă, dar şi despre cei trei fotbalişti pe care spera să-i vândă: Dennis Man, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan. 

MM i-a dat asigurări că cei trei sunt bine, dar i-a atras atenţia asupra lui Octavian Popescu, care atunci avea 18 ani şi abia făcuse pasul la prima echipă. 

Pentru Telekom Sport, oficialul FCSB a dezvăluit că, la vârsta sa, Octavian Popescu l-a impresionat. 

"Nu am avut jucător cu calităţile lui la nicio echipă la care am fost. Uite, eram în Turcia anul trecut pe vremea asta, la Cupa Corendon, şi m-a sunat Gigi în timpul unui antrenament <<Cum e Coman? Cum e Man?>>. I-am spus <<Gigi, Coman şi Man sunt bine, Moruţan e bine, dar ai un jucător din altă categorie aici>>. El <<Cine e, mă?>>, <<Octavian Popescu>>. 

Nu se discută, nu se compară. Ştiu ce au fost Coman şi Man la 18 ani, nu există termen de comparaţie, la toate echipele pe care le-am avut nu există termen de comparaţie şi îi zic <<El e altceva, străluceşte>>. Şi el <<Bravo, mă, tată>>. Iar Marius Ianuli, Mache, zice <<Mamă, cum ai dat-o pe asta. Poţi să-l compari cu Man şi cu Coman?>>. 

<<Poate tu nu-l poţi compara. Asta e meseria mea şi cred că văd>>. Sunt oameni care văd chestii. Poţi să mai vezi şi ţepe, e adevărat", a declarat expertul Telekom Sport. 

La aproape un an şi jumătate de când a făcut pasul la echipa mare, Octavian Popescu a bifat 53 de meciuri, a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de 10 ori. 

Recent, Gigi Becali a declarat că nu se pune problema unui transfer al lui Octavian Popescu, în schimbul căruia vrea o sumă impresionantă. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaoctavian popescugigi becaliflorinel comandennis manolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare