Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MONEY IN THE BANK REVIEW | WWE, încă un show important în pandemie. Rezultatele la care nu se aştepta nimeni

MONEY IN THE BANK REVIEW | WWE, încă un show important în pandemie. Rezultatele la care nu se aştepta nimeni

WWE

Comentarii

După WrestleMania 36, WWE a susţinut un nou eveniment important în condiţii vitrege. Fără spectatori din cauza pandemiei de coronavirus, compania lui Vince McMahon a pus în scenă şi ediţia din acest an a Money in the Bank. Deşi showul a fost unul pe gustul fanilor, rezultatul final i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Opt meciuri a avut Money in the Bank 2020. Cu excepţia celor două meciuri care dau numele PPV-ului şi care au avut loc în clădirea de birouri a companiei din Stamford, Connecticut, restul s-au desfăşurat în Orlando, Florida, la Performance Center, baza de pregătire a celor din WWE.

Jeff Hardy def. Cesaro

Anunţul acestui meci a luat prin surprindere pe multă lume, mai ales că a avut loc în pre-show. Inexplicabil, WWE a decis ca Jeff Hardy să aibă un meci random, cu Cesaro, înainte de începerea propriu-zisă a evenimentului. Fanii se aşteptau şi îşi doreau să îl vadă pe Hardy înfruntându-se cu noul său rival, Sheamus. Ei bine, lucrurile nu au stat deloc aşa, iar „The Charismatic Enigma” s-a ales doar cu o înfruntare împotriva fostului partener al irlandezului din The Bar. Meciul a fost unul extrem de bun, care s-a întins pe durata a aproximativ un sfert de oră şi la capătul căruia Jeff Hardy a obţinut victoria după o prestaţie extrem de bună având în vedere că tocmai a revenit după o accidentare care l-a ţinut un an departe de ringul de wrestling.

The New Day def. John Morrison & The Miz, Lucha House Party and The Forgotten Sons (Fatal 4-Way tag team match for the WWE SmackDown Tag Team championships)

Un meci foarte bun, aşa cum era de aşteptat având în vedere calitatea diviziei tag team din SmackDown. Cu toate că Miz şi Morrison au părut din nou cu un pas înaintea adversarilor lor fiind echipa superioară la toate capitolele, centurile au rămas în continuare la Kofi Kingston şi la Big E. Din punct de vedere atletic, Gran Metalik şi John Morrison au strălucit, iar acest lucru a stârnit dorinţa fanilor de a vedea un meci 1 vs. 1 între cei doi. Rămâne şi acum un mister motivul pentru care Miz şi Morrison au fost detronaţi, dar e de aşteptat ca în viitorul apropiat să mai primească o şansă la titluri, într-un meci în care să se înfrunte doar cu The New Day.

Bobby Lashley def. R-Truth

Nu mică a fost mirarea în momentul în care WWE a anunţat că R-Truth va lupta la Money in the Bank cu MVP. Până la urmă, meciul nu a mai avut loc, iar fostul campion 24/7 s-a trezit cu un nou adversar: Bobby Lashley. „The Almighty” nu i-a dat nicio şansă lui Truth şi pare că, uşor-uşor, ar putea primi în sfârşit un push. Având în vedere interacţiunea pe care au avut-o înainte de meci, e posibil ca în viitor să vedem o alianţă între Lashley şi MVP. Bobby s-a întors în 2018 în WWE pentru un meci împotriva lui Brock Lesnar. Dacă îşi doreşte ca visul să devină realitate, e clar că are nevoie de ceva mai mult decât Lana pe partea de management, iar Montel Vontavious Porter pare omul potrivit.

Bayley def. Tamina (SmackDown Women's championship match)

Bayley continuă să fie campioană în SmackDown şi după acest PPV. Ce-i drept, foarte puţină lume îi dădea Taminei şanse înaintea acestui meci, mai ales că, cu excepţia titlului 24/7, ea nu a câştigat vreo altă centură în WWE. Meciul a durat în jurul a zece minute, Bayley câştigând din nou datorită unei intervenţii a Sashei Banks. Rămâne de văzut cât va mai dura această alianţă între Bayley şi Sasha pentru că absolut toată lumea anticipează o ruptură între cele două, dar care se lasă aşteptată de vreo doi ani. Acum pare însă cel mai potrivit moment pentru ca cele două să înceapă o rivalitate având în vedere că, odată cu victoria asupra Taminei, Bayley şi-a spulberat toată concurenţa din SmackDown.

Braun Strowman def. Bray Wyatt (Universal championship match)

Braun Strowman câştigă şi toată lumea e fericită având în vedere că ar fi fost mult prea devreme ca acesta să piardă centura după ce a obţinut-o doar cu o lună în urmă, la WrestleMania. Meciul a fost scris exact aşa cum trebuia. Nu a fost lung, cei doi s-au folosit de „big moves” şi au spus o poveste, de la început până la final. Ce-i drept, Wyatt a încercat să câştige fără ajutorul lui „The Fiend” dovedind că, fără acesta, nu este invincibil. Rămâne de văzut cum vor continua povestea Strowman şi Wyatt, pentru că, la modul în care s-a terminat meciul, e evident că la un moment dat Braun va trebui să dea nas în nas şi cu alter-egoul lui Bray Wyatt. Încă o completare în ceea ce îl priveşte pe Strowman: „The Monster Among Men” redevine personajul puternic şi credibil care era în urmă cu vreo doi ani.

Drew McIntyre def. Seth Rollins (WWE Championship match)

Meciul serii! Un meci care cu siguranţă ar fi fost şi mai bun dacă ar fi fost susţinut de aportul fanilor. Chiar şi fără ei, McIntyre şi Seth Rollins au dovedit că sunt doi dintre cei mai buni wrestleri pe care îi are WWE la ora actuală. Deşi era puţin probabil ca scoţianul să piardă centura, Rollins s-a ridicat la nivelul campionului. Seth a impresionat încă de la început, atunci când personajul său a suferit transformarea completă: o melodie de intrare nouă, demnă de un adevărat „Mesia”. Deşi ambii şi-au arătat calităţile pe parcursul meciului, finisherul lui Rollins a avut din nou de suferit, McIntyre dând kick-out la singura tentativă de victorie a adversarului său. Per total, McIntyre şi Rollins au lucrat perfect, iar rivalitatea pare deja încheiată având în vedere modul cum s-a terminat meciul, puţini aşteptându-se probabil ca Drew şi Seth să îşi strângă mâna la final. Acest lucru lasă loc de şi mai multe întrebări şi interpretări asupra viitorului celor doi. Dacă Drew şi-ar putea alege un adversar dintre AJ Styles, Jinder Mahal sau Randy Orton, pentru Seth pare imprevizibil aproape orice s-ar întâmpla de acum înainte.


 

Asuka def. Carmella, Dana Brooke, Lacey Evans, Nia Jax, and Shayna Baszler /  Otis def. AJ Styles, Aleister Black, Daniel Bryan, King Corbin, and Rey Mysterio (Money in the Bank ladder matches)

Pentru prima dată în istorie, meciul fetelor şi cel al băieţilor au avut loc în acelaşi timp, nu în ring, ci în clădirea de birouri a WWE-ului din Stamford, Connecticut. Divertismentul a fost la cote maxime pe parcursul întregului meci, cele şase fete şi cei şase băieţi luptându-se prin toate încăperile pentru a ajunge pe acoperiş şi a lua servieta mult dorită. Este un meci cum nu a fost vreodată văzut în WWE şi care nu se ştie dacă va mai putea fi repetat vreodată. Fazele amuzante, glumele, dar şi spoturile periculoase au făcut ca main event-ul să fie de-a dreptul special şi să merite văzut în cazul în care cineva l-a ratat. Surprize de proporţii au avut însă loc la final, atunci când servietele au ajuns la Asuka şi la Otis. Dacă japoneză este neînvinsă în meciurile cu scări şi are un palmares bogat, succesul lui Otis e de-a dreptul şocant având în vedere că principalii favoriţi erau AJ Styles, Aleister Black şi King Corbin. Multe voci s-au grăbit deja să afirme că servieta nu va sta prea mult timp în posesia lui Otis şi că acesta o va pierde cât de curând sau că nu va deveni campion mondial în momentul în care va face cash in.

articol redactat de Cristian Măciucă

Afla mai multe despre: wwemoney in the bankmitb 

viewscnt
Articole similare