Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monica Puig se retrage din activitate! Care este motivul

Monica Puig se retrage din activitate! Care este motivul

Tenis

Comentarii

Portoricana Monica Puig, campioana olimpică de simplu la Rio în 2016, a anunţat, luni, că se va retrage din activitate, la 28 de ani, deoarece corpul este este afectat de accidentările din ultimii ani.

Jucătoarea din Puerto Rico spune că accidentările din ultimii ani i-au afectat corpul prea tare. Ea a avut probleme mari în special cu umărul, în ultima vreme.

"În cei 28 de ani din viaţa mea, tenisul a fost totul pentru mine. Mi-a oferit unele dintre cele mai palpitante şi memorabile experienţe. Dar uneori lucrurile bune se termină. Astăzi, îmi anunţ retragerea din tenis. După trei ani de luptă împotriva accidentărilor şi patru intervenţii chirurgicale, corpul meu s-a săturat”, a scris ea în social media.

„Decizia nu e uşoară, pentru că mi-ar fi plăcut să mă retrag din tenis aşa cum mi-aş fi dorit eu, dar viaţa are alte planuri şi trebuie să deschidem uşile care conduc către posibilităţi încântătoare,” a adăugat jucătoarea din Puerto Rico.

Puig  a oferit Puerto Rico prima sa medalie de aur olimpică în orice sport, câştigând finala de simplu feminin de la Rio, în faţa germanei. Angelique Kerber, pe atunci numărul 2 mondial.

„Să ai o viaţă grozavă după tenis, prieteno. Sportului ăstuia îi va fi dor de tine! Bucură-te de fiecare zi a acestui nou capitol al vieţii tale,” i-a transmis Sorana Cîrstea Monicăi Puig. 

Cea mai înaltă poziţie ocupată de Monica Puig în clasamentul mondial a fost 27, în 2016, iar acum, din cauza inactivităţii provocate de accidentări, a ajuns pe locul 1.171 WTA

Afla mai multe despre: monica puig 

viewscnt
Articole similare