Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Monstruos: PSG, ofertă de 300 de milioane € pentru înlocuitorul lui Mbappe! Transfer stratosferic

Monstruos: PSG, ofertă de 300 de milioane € pentru înlocuitorul lui Mbappe! Transfer stratosferic

PSG

Comentarii

Cu Kylian Mbappe pe picior de plecare, liber de contract la Real Madrid, şefii lui PSG caută un înlocuitor pe măsură pentru superstarul francez, care va merge să joace pe "Santiago Bernbaeu". Francezii au stabilit deja principala ţintă pe care vor încerca s-o transfere în perioada de mercato din vară.

Este vorba despre Lamine Yamal (17 de ani), "wonderkid-ul" Barcelonei, pentru care sunt gata să ofere cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului. Presa din Franţa a aflat suma uluitoare pe care PSG o pune la bătaie ca să-l convingă pe Yamal să spună "da".

Nebunie! PSG, gata să plătească 300 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Kylian Mbappe

Concret, potrivit Le Parisien, PSG intenţionează să ofere 300 de milioane de euro pentru transferul lui Lamine Yamal de la Barcelona. Suma este una incredibilă şi, dacă se va face transferul, va Yamal va deveni cel mai scump transferat vreodată în istoria fotbalului.

Parisul a mai făcut o ofertă pentru transferul lui Lamine Yamal, recent, de 200.000.000 de euro, refuzată, însă, de Barcelona. Totuşi, conducerea clubului din capitala Franţei nu are de gând să renunţe atât de uşor la transferul lui Yamal şi speră că 300 de milioane de euro o vor determina pe Barcelona să spună "da".

Lamine Yamal mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2026, dar şefii clubului catalan lucrează din greu la reînnoirea înţelegerii. PSG a plătit o sumă record şi pentru transferul lui Kylian Mbappe, 180 de milioane de euro în 2018, însă va ieşi în pierdere mare cu francezul, care va pleca gratis la Real Madrid.

Lamine Yamal a jucat 44 de meciuri (2451 de minute) în toate competiţiile sezonului la Barcelona, timp în care a marcat de şase ori şi a lvirat opt pase decisive.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Lamine Yamal în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psg transfer 300 milioane de europsg transfer lamine yamallamine yamal transfer psgpsg inlocuitor kylian mabppelamine yamal barcelona 

viewscnt
Articole similare