Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Moşule, ţi-am zis”! Premoniţia lui Emil Grădinescu nu a fost luată în seamă de selecţionerul Israelului, Alon Hazan | EXCLUSIV

”Moşule, ţi-am zis”! Premoniţia lui Emil Grădinescu nu a fost luată în seamă de selecţionerul Israelului, Alon Hazan | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Premoniţia lui Emil Grădinescu s-a adeverit, spre ghinionul selecţionerului din Israel, Alon Hazan.

Comentatorul Orange Sport Emil Grădinescu a fost prezent, vineri, la conferinţa de presă a Israelului, premergătoare duelului cu România, şi a putut să-i adreseze câteva întrebări selecţionerului Alon Hazan.

Emil Grădinescu ar fi vrut să vorbească cu Alon Hazan după Israel - România 1-2

Emil Grădinescu l-a întrebat pe Alon Hazan dacă nu cumva Israelul va fi în dificultate în momentul în care, printr-un scenariu imaginar, ar fi condus pe tabelă.

Alon Hazan s-a amuzat copios de întrebare, însă scenariul propus de Emil Grădinescu chiar avea să de îndeplinească. Israelul a condus, însă, apoi, a rezultatul a fost întors de către tricolori.

Apropo de conferinţa de presă. Asta nu am spus-o şi îmi pare rău că nu am făcut-o.

L-am întrebat pe Alon Hazan: `Aţi scos şase puncte din situaţii în care aţi fost conduşi. Aţi revenit mereu pe final. Ce o să se întâmple dacă deschideţi voi scorul? Nu cumva să o să fii îngrijorat?`.

El a zis: `Cum, îngrijorat? A început să râdă şi mi-a zis: `Să vii la mine, la pauza meciului, să îţi spun dacă sunt îngrijorat`.

Îmi pare rău că nu m-am dus la pauză. Nu aveam cum să mă duc. Dar la final de meci m-aş fi dus să-i zis: `Moşule, ţi-am zis!`, a povestit Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alon hazanisraelemil gradinescu 

viewscnt
Articole similare