Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motiv incredibil. Ce a vrut să salveze Neymar prin plecarea de la Barcelona

Motiv incredibil. Ce a vrut să salveze Neymar prin plecarea de la Barcelona
Comentarii

Atacantul brazilian Neymar a plecat de la FC Barcelona pentru a ieşi din umbra lui Lionel Messi şi a mări, totodată, şansele Braziliei de a câştiga anul acesta Cupa Mondială de fotbal, consideră compatriotul şi coechipierul acestuia la Paris Saint-Germain, fundaşul Dani Alves.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist al planetei în luna august, după ce PSG l-a transferat de la Barca pentru suma de 222 milioane euro, reprezentând contravaloarea clauzei de reziliere a contractului acestuia cu clubul catalan.

"Cred că Neymar avea nevoie să iasă puţin din umbra lui Messi", a declarat Dani Alves pentru site-ul FIFA.com. "Să joci alături de cineva precum Messi este cel mai incredibil lucru care ţi se poate întâmpla, însă te întrebi tot timpul dacă acestea sunt calităţile tale reale sau el (Messi) este cel care te face să joci mai bine", a mai spus fostul jucător al Barcelonei.

"Întotdeauna mi-a plăcut să evoluez alături de Messi, însă este el este argentinian, iar Ney şi cu mine suntem brazilieni, aşa că mai devreme sau mai târziu tot trebuie să ne înfruntăm", a adăugat el râzând. "Cred că ai o şansă mai bună să îţi atingi obiectivele individuale atunci când nu eşti foarte aproape de un jucător precum Messi. Pentru maturitatea sa şi pentru binele Braziliei, este mai bine ca Ney să îşi continue drumul de unul singur", a conchis fundaşul lui PSG.

Afla mai multe despre: neymarfc barcelonamessiumbrabraziliatransferplecarecompatriotdani alves 

viewscnt
Articole similare