You are here:

Motivele pentru care Raul Opruţ a ales-o pe Dinamo. Fundaşul stânga a explicat decizia sa cu privire la transfer

Motivele pentru care Raul Opruţ a ales-o pe Dinamo. Fundaşul stânga a explicat decizia sa cu privire la transfer

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a dat lovitura în această vară prin transferul lui Raul Opruţ, un fotbalist cu potenţial de echipă naţională.

De ce ales-o pe Dinamo Raul Opruţ. Totul despre transferul verii la formaţia lui Zeljko Kopic

Fundaşul stânga a impresionat în Superliga României, iar acum este hotărât să facă treabă excelentă şi în tricoul lui Dinamo. Atunci când a fost întrebat despre motivele pentru care a ales-o pe formaţia lui Zeljko Kopic, jucătorul a răspuns clar: Consideră că Dinamo reprezintă o rampă de lansare pentru el.

„M-am acomodat bine, m-am bucurat de alegerea pe care am făcut-o, sunt un grup frumos de băieţi şi Mister m-a primit bine, nu am avut probleme să mă acomodez.

Cred că cel mai important lucru este ca antrenorul să te dorească, să îţi explice modul lui de a vedea lucrurile, cum joacă. A fost un factor important în decizia mea de a veni la Dinamo.

Este mai mare presiunea decât la oricare club pentru că ştim istoria lui Dinamo, ştim ce jucători a avut Dinamo. Trebuie să luăm presiunea ca pe un lucru pozitiv, pentru că de asta suntem fotbalişti.

Pentru mine transferul este o rampă de lansare. Consider că tradiţia acestui club te poate ajuta dacă joci bine şi ai rezultate. Te poate ajuta să faci un pas mare înainte şi să mergi în afara României”, a spus Raul Opruţ într-un interviu.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Raul Opruţ, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: raul oprutdinamotransfer 

viewscnt
Articole similare