You are here:

Motivul incredibil pentru care Horaţiu Moldovan l-a refuzat pe Mircea Lucescu! De ce nu a venit, de fapt, portarul la naţională

Motivul incredibil pentru care Horaţiu Moldovan l-a refuzat pe Mircea Lucescu! De ce nu a venit, de fapt, portarul la naţională
Comentarii

Horaţiu Moldovan a decis să nu accepte convocarea lui Mircea Lucescu la echipa naţională pentru primele meciuri din Nations League.

De ce a refuzat Horaţiu Moldovan să vină la echipa naţională

Deşi „Il Luce” l-a convocat pe Moldovan pentru meciurile cu Kosova şi Lituania, iată că goalkeeper-ul a refuzat să se prezinte la naţională, pe motivul oficial că şi-ar dori să-i cunoască mai bine pe colegii de la Sassuolo, echipă la care tocmai s-a transferat în această perioadă de mercato.

Totuşi, se pare că acesta ar fi doar un pretext gândit de Horaţiu Moldovan pentru a nu se întâlni cu Florin Niţă, portarul titular al României de la EURO 2024.

Concret, goalkeeper-ul celor de la Sassuolo ar fi fost deranjat că Florin Niţă este în continuare convocat la echipa naţională, situaţie care-i diminuează drastic şansele de a fi titular.

Astfel, Moldovan a preferat să nu mai vină deloc la naţională, ştiind că sunt şanse mari ca tot Niţă să fie ales între buturi, anunţă Fanatik.

Variantă oficială a celor de la FRF

"Recent transferat de la Atletico Madrid la Sassuolo, Horaţiu Moldovan a anunţat staff-ul tehnic că îşi doreşte să rămână la echipa de club pentru a îşi câştiga postul de titular. Selecţionerul Mircea Lucescu a înţeles situaţia portarului român şi a decis să îl cheme pentru cele două meciuri din luna septembrie pe Laurenţiu Popescu de la Universitatea Craiova" , se arată în comunicatul FRF-ului.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanechipa nationalaflorin nita 

viewscnt
Articole similare