Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care a lipsit Mircea Lucescu de pe banca echipei: „Băieţii sunt îngrijoraţi”

Motivul pentru care a lipsit Mircea Lucescu de pe banca echipei: „Băieţii sunt îngrijoraţi”
Comentarii

Mircea Lucescu nu a fost pe banca tehnică a echipei sale, Dinamo Kiev, care a jucat ieri primul meci din noul sezon cu Veres Rivne, scor 4-0.

Lucescu a lipsit, iar jurnaliştii l-au întrebat pe secundul Emil Caras, motivul absenţei.

"Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţioneză în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală.

Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper", a explicat Caras la conferinţa de presă.

Dinamo Kiev a dominat autoritar sezonul trecut în Ucraina

Dinamo Kiev a dominat autoritar sezonul trecut în Ucraina, a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa, iar noua stagiune a început perfect pentru echipa lui Mircea Lucescu. Antrenorul român a pregătit perfect şi primul meci al noului sezon, iar echipa sa n-a avut emoţii în partida cu Veres Rivne, de care a trecut cu scorul de 4-0.

Chiar înaintea primei partide disputate în noul sezon, Mircea Lucescu a avut parte de o surpriză din partea patronului echipei. Potrivit presei din Ucraina, antrenorul român a încasat o primă de un milion de dolari pentru performanţele din stagiunea anterioară. În plus,  tehnicianul a primit din partea lui Igor Surkis şi suma de cinci milioane de dolari pentru a o împărţi, după cum consideră, către jucători şi către oamenii din staff-ul tehnic.

 

Mircea Lucescu, demonstraţie de forţă! Dinamo Kiev a început cu o victorie campionatul Ucrainei

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare