Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dan Petrescu nu ar accepta să vină la naţională. ”Ăsta a fost planul său de la bun început!”

Motivul pentru care Dan Petrescu nu ar accepta să vină la naţională. ”Ăsta a fost planul său de la bun început!”

Echipa națională

Comentarii

România caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a anunţat că nu va mai continua.

Reprezentativa României a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1, în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale, iar acum Gică Hagi a confirmat la TelekomSport că a avut o întâlnire cu Răzvan Burleanu, dar a decis să refuze propunerea. Acum, fostul mijlocaş al naţionalei, George Florescu, a comentat refuzul lui Gică Hagi şi a explicat de ce Dan Petrescu nu ar putea să preia echipa naţională.

”Ăsta a fost planul său de la bun început!”

”Ar fi fost poate un conflict de interese dacă ar fi venit Gică Hagi la naţională. Cred că Dan Petrescu se concentrează cel puţin pe câştigarea unui alt titlu cu clujenii şi nu ştiu în ce măsură l-ar avantaja o numire la naţională. Cred că ăsta a fost planul său de la bun început, să mai ia un campionat cu CFR. Sunt variante puţine şi rămâne de văzut cine va fi numit selecţioner”, a spus George Florescu, la Look Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu-mirel rădoi-echipa naţională-hagi 

viewscnt
Articole similare