Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dan Şucu i-a atacat pe cei de la FCSB. MM Stoica: „Stii ce a produs efectul ăsta întârziat?” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Dan Şucu i-a atacat pe cei de la FCSB. MM Stoica: „Stii ce a produs efectul ăsta întârziat?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a explicat motivele pentru care Dan Şucu, patronul Rapidului, a început să lanseze „săgeţi” în direcţia FCSB-ului.

MM Stoica a găsit motivul pentru care Dan Şucu a lansat acuzaţii dure la adresa FCSB

Oficialul liderului din Superligă consideră că Şucu vrea să pună presiune pe FCSB, având în vedere diferenţa de 7 puncte dintre cele două rivale bucureştene. În altă ordine de idei, giuleştenii nu mai depind doar de ei în lupta la titlu, distanţa până la FCSB neputând fi recuperată în cele două meciuri directe din play-off.

MM Stoica susţine că patronul Rapidului nu a lansat niciun fel de atac înainte de prima etapă a play-off-ului, distanţa fiind atunci de doar 4 lungimi. După victoria cu Sepsi însă, FCSB a câştigat teren, iar rivalii vor avea o misiune dificilă, deşi mai sunt încă 9 etape de desfăşurat.

„La Şucu e cu efect întârziat. Ştii ce a produs efectul ăsta întârziat? Faptul că au venit la 4 puncte în play-off şi au zis «gata, îi mai batem de două ori pentru că suntem naşii lor şi am luat campionatul», ceea ce este adevărat (n.r. că sunt naşii noştri), dar uite că a venit etapa asta şi ne-am distanţat la 7 puncte. De aia se discută despre Ştefănescu acum”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Lovin l-a desfiinţat pe Dan Şucu: „Credeam că vede fotbalul altfel! E doar un alt patron care m-a dezamăgit” | EXCLUSIV

Fostul jucător consideră că patronul de la Rapid greşeşte prin atacurile frecvente lansate la adresa rivalilor din Superligă. Lovin avea alte pretenţii de la Dan Şucu, având în vedere background-ul său impresionant din lumea afacerilor.

„Mi-l imaginam total altfel pe domnul Şucu ca patron. Îl vedeam venind din mediul corporatist, un om liniştit, care nu intră în scandaluri, care nu dă în stânga şi în dreapta. El a făcut asta de la prima conferinţă însă, atunci când a început să dea în toţi, în CFR, în Sepsi, că ei sunt cu ungurii. M-a surprins enorm. Eu chiar aveam alte aşteptări de la el. Credeam că vede fotbalul altfel.

Pare totuşi că face altfel în zona de finanţare a clubului, pare puţin diferit ca abordare. La nivel declarativ este doar un alt patron care mă dezamăgeşte. Eu văd lucrurile din exterior totuşi. Când esti în cadrul clubului, e normal să vrei să-ţi aperi echipa”, a spus Florin Lovin la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: mm stoicadan sucufcsbrapid 

viewscnt
Articole similare