Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Edi Iordănescu ar putea renunţa la naţionala României, după EURO 2024. Reacţie dinspre FRF | EXCLUSIV

Motivul pentru care Edi Iordănescu ar putea renunţa la naţionala României, după EURO 2024. Reacţie dinspre FRF | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (45 de ani) a calificat naţionala României la EURO 2024, însă viitorul său rămâne unul incert.

După ce a reuşit să califice naţionala României la turneul final din Germania, contractul lui Edi Iordănescu cu FRF s-a prelungit automat, până la finalul Campionatului European.

După EURO 2024, însă, selecţionerul ar părăsi naţionala, dacă negocierile cu oficialii de la Casa Fotbalului nu vor decurge cum şi-ar dori ambele părţi.

Edi Iordănescu, tentat să renunţe la naţionala României?

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a declarat nu are idee dacă Edi Iordănescu va accepta sau nu o prelungire a înţelegerii după EURO 2024, însă, toţi cei din Federaţie îl vor în continuare la cârma naţionalei.

În schimb, Andrei Vochin a atras atenţia unei idei: aceea că Edi Iordănescu ar putea fi tentat să se întoarcă la antrenat echipe de club, după EURO 2024.

Tehnicianul şi-a construit o cotă foarte bună până acum, iar după EURO, dacă România va face o figură frumoasă, ar putea să facă cu ochiul multor echipe importante, care să-i asigure un contract mult superior celui pe care FRF i-l poate oferi.

N-au discutat tema asta. Eu pot să spun doar ce simt şi ce văd. Eu mi-aş dori ca Edi să continue şi după EURO, doar că este şi partea cealaltă.

Cu Edi n-am vorbit deocamdată pentru că este drum lung până acolo. Edi are o cotă. Este un antrenor care a câştigat campionatul în România şi a calificat naţionala la un turneul final. Dacă vrem să căutăm în istoria noastră asta, nu găsim foarte multe exemple.

Este un antrenor tânăr, în startul carierei, care este unul fulminant, şi s-ar putea să îşi dorească să se ducă undeva să antreneze în străinătate. Antrenorii îşi doresc să aibe contact cu jucătorii, cu gazonul zilnic, ceea ce selecţionerilor le lipseşte.

Feeling-ul meu şi al colegilor meu este că ne-am dori din tot sufletul să rămână, dar este foarte importantă poziţia lui. Este un antrenor cu o deschidere exterioară mult mai mare decât tatăl său. Lui Anghel i-a fost greu să plece în străinătate.

Problemele la contract se pot discuta şi rezolva foarte uşor în fel şi fel de cazuri, deci nu cred că un contract ar fi o problemă. Nu cred că Edi se gândeşte în momentul ăsta la contract”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescuandrei vochineuro 2024 

viewscnt
Articole similare