You are here:

Motivul pentru care Hagi a făcut scandal în timpul meciului cu FCSB. "Regele" a dezvăluit de ce i-a certat pe Buzbuchi şi pe Fane Preda

Motivul pentru care Hagi a făcut scandal în timpul meciului cu FCSB. "Regele" a dezvăluit de ce i-a certat pe Buzbuchi şi pe Fane Preda

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a dezvăluit, duminică seară, la finalul meciului cu FCSB, de ce i-a certat pe portarul de rezervă Alexandru Buzbuchi şi pe antrenorul cu portarii de la Viitorul, Ştefan Preda, după accidentarea lui Valentin Cojocaru.

Gică Hagi a oferit un moment incredibil în timpul partidei pe care Viitorul a disputat-o în faţa FCSB-ului. Enervat în momentul în care Valentin Cojocaru s-a accidentat, Hagi s-a răzbunat pe Fane Preda. Hagi a fost enervat la maximum de modul în care staff-ul său a gestionat problema accidentării lui Cojocaru şi l-a certat în faţa băncii pe Fane Preda, antrenorul cu portarii de la Viitorul Constanţa.

"Păi, dacă aia e încălzire de portar... Când un portar se încălzeşte, eu îi zic antrenorului să-l încălzească şi el îmi spune că e încălzit, când el stă 30 de minute pe scaun. Că era minutul 30. Când tu stai pe scaun, dai de două ori din mâini, ce facem, mă agit singur? Dar asta e, sunt ale mele, dar nu a fost corect din partea lui", a declarat Hagi, la Telekom Sport.

Hagi s-a referit şi la meciul cu FCSB: "Din păcate, în seara asta, de vreme s-a întâmplat un lucru negativ total pentru noi contra unui adversar care are posesie, ştie să atace. Meciul s-a rupt în acel minut, după aceea pentru noi totul a fost foarte greu. Se întâmplă, vom analiza şi o să vedem ce lucruri bune am făcut".

Managerul tehnic al Viitorului le ţine pumnii adversarilor din campionat, în returul play-off-ului Europa League: "Le urez baftă, şi lor şi CFR-ului, să se califice. Nimic nu e imposibil. Au arătat că ştiu fotbal. Ar fi foarte bine să meargă în grupe".

În final, Gică Hagi a clarificat şi declaraţiile făcute înaintea meciului cu FCSB, când s-a declarat nemulţumit de faptul că Denis Drăguş nu este băgat în seamă şi se vorbeşte mai mult despre naţionalizarea altor fotbalişti: "Din păcate, Hagi nu poate să aibă o opinie. Dar nu o opinie pertinentă. O glumă spusesem. Am răspuns aşa la un lucru".

Afla mai multe despre: viitorulhagifcsb 

viewscnt
Articole similare