You are here:

Motivul pentru care Ianis Hagi este dorit de Lazio. Simone Inzaghi este principalul om care îl vrea pe mijlocaşul român. "Poate juca în ambele flancuri"

Motivul pentru care Ianis Hagi este dorit de Lazio. Simone Inzaghi este principalul om care îl vrea pe mijlocaşul român. "Poate juca în ambele flancuri"
Comentarii

A fost dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi este dorit de Simeone Inzaghi să evolueze pentru Lazio.

Mai multe publicaţii din Italia au scris despre faptul că Ianis Hagi ar putea ajunge să joace pentru Lazio sub comanda lui Simone Inzaghi, cel care îl vrea pe mijlocaşul lui Rangers.

Simone Inzaghi este principalul om care îl vrea pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a atras toate privirile după ce a câştigat campionatul alături de Ranger, echipă pentru care a reuşit un sezon foarte bun. În tricoul echipei naţionale mijlocaşul român a reuşit să înscire şi să evolueze în meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Despre Hagi Jr. italienii au scris că este pe lista a mai multor echipe din Europa, printre care şi Lazio, care a oferit, la insistenţele lui Simone Inzaghi, deja 6 milioane de euro pentru Ianis, cu toate că cei de la Rangers vor dublu, 12 milioane de euro. 

Motivul pentru care Ianis Hagi este dorit de Lazio

Potrivit celor de la Laziali.com, unul dintre motivele pentru care Ianis Hagi este dorit de Simone Inzaghi la Lazio este deoarece mijlocaşul român "poate juca în ambele flancuri".

"Versatilitatea lui Hagi în atac este calitatea care-i atrage pe Simone Inzaghi şi oficialii clubului. Tânărul poate juca în ambele flancuri, dar şi în spatele atacanţilor. Poate că nu este aşa prolific, dar are abilitatea de a crea ocazii de gol pentru alţii, iar aşa ar putea avea un impact pe Olimpico.

Poate dribla adversarii, are un stil de a ataca direct şi frontal şi abia aşteaptă să şuteze la poartă când i se iveşte ocazia. Mai are de lucrat la responsabilităţile defensive şi la calitatea ultimei pase, dar Inzaghi îl poate ajuta în acest sens.

Lazio are cu 20 de goluri mai puţin marcate faţă de sezonul trecut şi Ianis Hagi, cu 6 goluri şi 9 assist-uri la Rangers, pare a fi soluţia pentru a rezolva problema ineficacităţii", a scris Laziali.com.

Ianis Hagi este cotat, în acest moment, la 6 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare