You are here:

Motivul pentru care în România spectatorii nu au acces pe stadion! Orban i-a răspuns lui Burleanu: "E nebunie. Nu se compară situaţia epidemiologică"

Motivul pentru care în România spectatorii nu au acces pe stadion! Orban i-a răspuns lui Burleanu: "E nebunie. Nu se compară situaţia epidemiologică"

Superliga

Comentarii

Prim-ministrul Ludovic Orban le-a oferit o explicaţie celor de la FRF şi LPF în privinţa fanilor, care nu au voie pe stadioanele din România.

Joi, în cadrul unei şedinţe desfăşurate la Guvernul României, conducătorii din fotbalul românesc au primit răspunsul din partea autorităţilor, în privinţa revenirii fanilor pe stadioanele din România. Cel puţin pentru o perioadă, premierul a susţinut că măsura se va păstra.

Răzvan Burleanu: Practic, chiar dacă ne-aţi trimis mesajele referitoare la suporteri, ne dorim să găsim drumul să-i aducem înapoi la stadion. 

Ludovic Orban: În Serbia, a fost un meci cu 30.000 de spectatori sau ceva de genul. E nebunie. Problema e că nu se compară situaţia epidemiologică de la noi cu cea din alte ţări. E vorba şi despre expunerea pe care am avut-o. Gândiţi-vă că ne-au venit 1.5 milioane de români din zone de focare masive. În fine, asta e....

Gică Popescu: Insist să-i aducem pe spectatori la stadion. 

Orban: Toate la timpul lor.

Când vor putea veni primii spectatori pe stadioanele de fotbal din România

Miercuri, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a susţinut că accesul spectatorilor pe stadioanele din fotbal din Liga 1 ar putea fi permis începând din iulie.

"S-a discutat aspectul legat de spectatori. A rămas ca în următoarele două săptămâni să evaluăm situaţia şi, în funcţie de ce se va întâmpla, e posibil ca în luna iulie să existe şi această posibilitate. FRF a venit cu o propunere interesată. 10% din capacitatea stadionului să fie cu spectatorii, care pot avea acces la meciuri. 

Există doctori care sunt acolo, epidemiologi, care vor avea un punct de vedere. Dacă te raportezi la Arena Naţională, ai totuşi 5000 de fani, e un număr rezonabil, ba chiar trebuie să vedem dacă există posibilitate din partea cluburilor de a controla accesul tutror acestor fani. Vedem ce se întâmplă şi cu numărul de cazuri", a declarat Justin Ştefan. 

Afla mai multe despre: frfspectatorifrf 

viewscnt
Articole similare