Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care nu au fost penalizaţi antrenorii fără licenţă mai devreme: ”Întrebarea e de ce acum?” | EXCLUSIV

Motivul pentru care nu au fost penalizaţi antrenorii fără licenţă mai devreme: ”Întrebarea e de ce acum?” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, a dezvăluit motivul pentru care antrenorii fără licenţă au fost penalizaţi de abia acum, nu din ultima stagiune.

După avertizările şi scandalul izbucnit în jurul antrenorilor fără licenţă din Liga 1, cei patru ”rebeli”, Mihai Iosif, Andrei Prepeliţă, Marius Croitoru şi Ilie Poenaru, au fost penalizaţi. Cei patru au primit suspendări sau amenzi, în funcţie de aspritatea încălcării regulamentului.

Lucian Burchel a dezvăluit motivul pentru care cei patru nu au fost taxaţi mai devreme, având în vedere că se ştie de mult timp de situaţiile lor. Directorul Şcolii Federale de Antrenori a dezvăluit că s-a vrut ca ultimul sezon să fie dus la capăt înainte de înmânarea pedepselor, pentru a nu afecta parcursurile echipelor.

Motivul pentru care nu au fost penalizaţi antrenorii fără licenţă mai devreme

Întrebarea următoare e de ce acum? Pentru că anul trecut, când lucrurile s-au luat in calcul, în mijlocul competiţiei, au zis că nu e oportun să schimbăm ceva, pentru că în condiţiile în care un club sau altul nu îşi atinge obiectivele, va fi extrem de urâtă situaţia şi nu e corect.

Facem de la anul, de la începutul campionatului şi regulile nu se comunică 'vedeţi că o să vă dăm nişte reguli pe care trebuie să le respectaţi'. Nu, e un regulament pe care un preşedinte de club, un angajator, trebuie să îl cunoască.

Nu e vina antrenorilor că sunt puşi tot ei să sufere în momentul de faţă. Este rânduiala pe care FRF a decis să o facă în acest an comeptitional şi, dacă aşa trebuie să fie făcute, aşa trebuie să se întâmple”, a declarat Burchel, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lucian burchelantrenori fără licenţăşcoala federală de antrenori 

viewscnt
Articole similare