Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Omrani i-a spus ”nu” FCSB-ului. ”Are mintea unui copil de 14-15 ani!” Colegul fotbalistului l-a dat de gol

Motivul pentru care Omrani i-a spus ”nu” FCSB-ului. ”Are mintea unui copil de 14-15 ani!” Colegul fotbalistului l-a dat de gol

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR, iar Mario Camora a dezvăluit unde ar putea ajunge vârful ardelenilor.

Billel Omrani termină contractul cu CFR Cluj în iunie 2022 şi are pe masă oferte clare din Gruia şi de la FCSB. Fotbalistul are pretenţii salariale foarte mari pentru Liga 1, dar nu duce lipsă de oferte şi din străinătate. Presa algeriană scrie că Omrani e aşteptat să semneze.

Mario Camora, fundaşul CFR-ului, a vorbit despre principalul motiv pentru care Omrani nu s-a transferat încă de la CFR. Camora este de părere ca atacantul din Gruia este imatur şi nu are nicio presiune aspra lui. Totuşi, el a admis că Omrani ar putea pleca de la CFR, dar doar la o echipă care ar putea să îi satisfacă cerinţele financiare. 

”Are mintea unui copil de 14-15 ani!”

”Omrani este ca un copil. Are calităţi incredibile. Putea să nu mai fie la CFR Cluj. Dar are mintea unui copil de 14-15 ani. Nu are presiune deloc, este în lumea lui. Face ce face, dar ne-a ajutat foarte mult. Dacă vrea, mai are timp, poate ajunge departe. 

Dacă rămâne în România, va rămâne la CFR, cu siguranţă. În Arabia, dacă are oferte e posibil să plece. Acolo se dau salarii uriaşe. Dar în România va rămâne la CFR Cluj. 

Cel mai bine pentru el este la CFR. Sper să ne ajute până la final şi apoi hotărăşte el ce trebuie să facă. L-am ajutat când a ajuns la CFR. Când clubul era în insolvenţă, l-am convins să rămână”, a declarat Camora pentru PlaySport.

Billel Omrani a marcat de şapte ori şi a livrat şapte pase de gol în 34 de meciuri jucate cu CFR Cluj în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: cfr-omrani-fcsb-camora 

viewscnt
Articole similare