Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Tavi Popescu nu a fost convocat la naţională: „Normal că nu îl cheamă, uite ce atitudine are!”

Motivul pentru care Tavi Popescu nu a fost convocat la naţională: „Normal că nu îl cheamă, uite ce atitudine are!”

FCSB

Comentarii

Tavi Popescu nu a fost convocat nici măcar la echipa naţională U21, în urma crizei de formă prin care a trecut în ultima perioadă.

Motivul pentru care Tavi Popescu nu a fost convocat la naţională: „Normal că nu îl cheamă, uite ce atitudine are!”

Viorel Moldovan, fostul mare atacant al României, a urmărit interviul oferit de Tavi Popescu la finalul meciului cu Universitatea Craiova şi i-a atras atenţia tânărului fotbalist de la FCSB.

„Sunt momente când trebuie să îi întinzi o mână unui jucător talentat, dacă vezi că îşi doreşte. Dar, am constatat în declaraţiile lui o atitudine zeflemistă, ceea ce nu e normal. Trebuie să ai abilitatea să te eschivezi, să nu răspunzi aşa pe nas. Aş mi s-a părut. El trebuie să demonstreze, să joace. 

El, până la acest meci, nu a demonstrat. Forma lui nu l-a recomandat. Ei au impresia că totul li se cuvine, că e suficient să faci un meci bun. Nici nu au demonstrat mare lucru aceşti tineri. Nu se gestionează în aşa fel încât să schimbe atitudinea asta. 

Putea să spună: «O să dorm în sala de forţă, o să rup sala, să pun masă musculară, să devin mai puternic, să nu mă dea adversarul la o parte». El se duce în vacanţă acum. Bine e copil, dar la unii copii vezi atitudinea asta înţepată. 

Normal că nu îl convoacă la echipa naţională, dacă tu te comporţi aşa. Că are ceva cu el? Păi, ce să aibă, poate atitudinea lui îl deranjează”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit GSP.

Ce a declarat Tavi Popescu

”Am reuşit să dau două pase decisive. Este foarte bine că am câştigat fără să primim gol. Nu am făcut un meci foarte bun. Sper să marchez şi să pasez în continuare.

(n.r. Despre faptul că nu a fost chemat la naţionala U21) Dacă asta a fost alegerea domnului Pancu, asta este. Ştiu că are ceva cu mine de mai de mult timp. Nu ştiu cu ce i-am greşit. Chiar mă aşteptăm să fiu convocat. A fost o surpriză şi m-a motivat asta. Când am văzut lotul, am fost puţin şocat, dar asta este. O să demonstrez la următoarele meciuri. M-a deranjat. Mi-a spus că trebuie să îi demonstrez că merităm şi eu să fiu acolo.

Afla mai multe despre: tavi popescufcsbviorel moldovanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare