Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Toni Petrea l-a introdus titular pe Denis Haruţ, la o zi de când a fost prezentat: "Sper să nu avem probleme cu faza de apărare"

Motivul pentru care Toni Petrea l-a introdus titular pe Denis Haruţ, la o zi de când a fost prezentat: "Sper să nu avem probleme cu faza de apărare"

FCSB

Comentarii

Denis Haruţ a fost introdus titular de Toni Petrea la FCSB pentru partida cu Academica Clinceni, la o zi de când fotbalistul a fost prezentat oficial.

Toni Petrea, despre Denis Haruţ: "A făcut pregătirea cu FC Botoşani, are ritm de joc"

VIDEO FCSB VS Academica Clinceni

  • FCSB: Vlad - Ov Popescu, Haruţ, Miron, Radunovic - Simion, Olaru, Moruţan - Oct. Popescu, Tănase, Fl. Coman
  • Rezerve: Straton, Creţu, Panţîru, Vukusic, Nedelcu, Cristea, Buziuc, Oaidă, Perianu

Denis Haruţ a fost prezentat oficial sâmbătă la FCSB, iar duminică a fost introdus pentru partida cu Academica Clinceni. Toni Petrea a susţinut că fundaşul central e pregătit din punct de vedere fizic şi are şi ritm de joc: "E o echipă experimentată, cu jucători experiemntaţi, care ştiu să rupă jocul. Noi trebuie să fim atenţi şi să punem presiune în jumătatea lor, să marcăm cât mai mult posibil. Au o echipă omogenă. În meciul tur ne-a fost dificil să-i desfacem. Azi sper să-i surprindem mai repede. 

Haruţ a făcut pregătirea cu FC Botoşani, are meciuri acolo, are ritm de joc. Am speranţa că se va adapta la stilul nostru de joc. Se cunoaşte cu Miron. Sper să comunice foarte bine şi să nu avem probleme cu faza de apărare. 

Dacă va intra şi Vukusic, sperăm să o facă bine, la fel ca în meciul cu Dinamo. În două zile nu cred că am avut multe lucruri de făcut (n.r. - în legătură cu pregătirea fizică), mai ales că acum a contat refacerea jucătorilor. Sper ca nivelul lui de joc să crească", a declarat Toni Petrea, înaintea partidei cu Academica Clinceni.  

Afla mai multe despre: toni petreadenis harutfcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare