Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul real pentru care Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu. Ce rugăminte a avut patronul de la Rapid pentru tehnician

Motivul real pentru care Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu. Ce rugăminte a avut patronul de la Rapid pentru tehnician

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică, liber de contract după despărţirea de Gaziantep, a avut o întâlnire de o oră şi jumătate cu Dan Şucu, patronul de la Rapid.

De ce s-au întâlnit Marius Şumudică şi Dan Şucu

Rapidul a avut un play-off dezastruos, iar Dan Şucu este în căutarea unui nou antrenor principal după demiterea lui Cristiano Bergodi. Bogdan Lobonţ este varianta pentru finalul acestui sezon, dar tot mai multe zvonuri l-au dat pe Marius Şumudică antrenor în Giuleşti.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cei doi au avut o întâlnire, dar motivul principal nu a fost pentru a negocia un eventual contract, ci pentru a reduce tensiunile din jurul acestui subiect. Concret, Dan Şucu l-ar fi rugat pe Şumudică să nu mai vorbească în spaţiul public despre venirea sa la Rapid, potrivit gsp.ro.

Aşadar, deşi cei doi au avut o întâlnire plăcută, în care s-au cunoscut mai bine, sunt şanse în continuare reduse ca Marius Şumudică să o preia pe Rapid din sezonul viitor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Reacţia lui Lobonţ când a aflat de întâlnirea dintre Şucu şi Şumudică: ”Mesajul a fost pentru toată lumea”

Bogdan Lobonţ a vorbit şi despre întâlnirea pe care Dan Şucu a avut-o cu Marius Şumudică.Când a venit vorba despre acest subiect, Lobonţ a fost misterios în punctul de vedere pe care l-a exprimat.

"Cum adică Bogdan Lobonţ a ieşit impecabil? Mesajul domnului Şucu a fost clar pentru toată lumea, inclusiv pentru Bogdan Lobonţ. Eu am opinia mea despre mesajul domnului Şucu. Nu vreau să-mi exprim opinia, o ţin pentru mine. Deviem discuţia şi dăm în altele, dar acum vorbim despre meciul Rapidului cu CFR. 

Nu, nu m-a deranjat (n.r. întâlnirea dintre Şucu şi Şumudică). Eu n-am nicio presiune, ştiu cine sunt, ce pot să fac şi n-am nicio presiune”, a declarat Lobonţ, înainte de meci.

Afla mai multe despre: dan sucumarius sumudicarapid 

viewscnt
Articole similare