Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ”rupturii” dintre Carlo Casap şi Hagi. ”Mi-au propus o prelungire...”

Motivul ”rupturii” dintre Carlo Casap şi Hagi. ”Mi-au propus o prelungire...”

Superliga

Comentarii

În urmă cu două săptămâni, Carlo Casap a anunţat că se desparte de Farul după 11 ani în care a fost jucătorul ”marinarilor”. Sub comanda lui Hagi, Casap a câştigat singrele sale trofee din carieră: două titluri şi o cupă a României.

Cu toate acestea, mijlocaşul, în vârstă de 24 de ani, a decis de comun acord încetarea colaborării cu campioana României. Într-un interviu acordat pentru iamsport.ro, Casap a dezvăluit că Farul i-a propus o nouă înţelegere, dar acesta a refuzat, probabil nemulţumit de faptul că ar fi urmat să piardă contactul cu primul 11 din sezonul următor. 

În stagiunea trecută, Casap a fost o piesă importantă din mijlocul echipei pregătite de Gică Hagi. A bifat 32 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat de două ori.

Motivul ”rupturii” dintre Carlo Casap şi Hagi. ”Mi-au propus o prelungire...”

”Tot ce pot spune este că mai aveam un an contract. Mi-au propus o prelungire, însă le-am transmis ce îmi doresc eu în continuare. Am ajuns la un numitor comun şi le multumesc şi pe această cale pentru înţelegere pentru că m-au lăsat să caut o nouă provocare în viaţa mea.

Nu ştiam exact ce se va întâmpla cu situaţia mea de la Farul până în momentul în care am discutat acum două săptămâni. Mi-am dorit acest lucru şi sunt fericit pentru ce am realizat până acum.

Din ziua în care m-am despărţit de Farul am început să planific o nouă mutare. Este un moment cheie, este o decizie dificilă pentru mine. Sunt un jucător liber şi trebuie să aleg varianta care îmi este favorabilă din toate punctele de vedere”, a spus Carlo Casap pentru iamsport.ro.

În vârstă de 24 de ani, Casap este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Afla mai multe despre: farulhagicasap 

viewscnt
Articole similare