Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MotoGP | Marc Marquez nu va evolua la Grand Prix-ul Ţărilor de Jos

MotoGP | Marc Marquez nu va evolua la Grand Prix-ul Ţărilor de Jos

Alte sporturi

Comentarii

Pentru a cincea oară în acest sezon, Marc Marquez nu va lua parte la cursa de duminică, de la MotoGP.. Pilotul de la Honda s-a retras din cursa de la Assen, în Ţările de Jos, din cauza unei coaste fracturate.

Spaniolul (30 de ani) a fost declarat inapt să evolueze din cauza unei coaste fracturate. Aceasta este o agravare a accidentării pe care a suferit-o săptămâna trecută în Germania, unde a căzut de cinci ori înainte de a fi nevoit să se retragă din cursă.

Marquez a căzut din nou în Q1 sâmbătă, în timp ce încerca să stabileasc un timp care să-l ducă în Q2. El s-a ciocnit cu Enea Bastianini (Ducati), care încetinise în faţa sa, şi a căzut la viteză mică. Cu toate acestea, a fost suficient pentru a-l răni din nou, chiar dacă a luat parte la cursa de sprint (locul 17, la aproape 20 de secunde în spatele învingătorului, Marco Bezzecchi).

Marquez nu a terminat încă nicio cursă "lungă" în 2023, nereuşind să ajungă la linia de sosire în cele trei ocazii în care a fost pe grilă (Portugalia, Franţa, Italia). Cu doar 15 puncte, septuplul campion mondial se află pe locul 19 în clasamentul piloţilor.

Afla mai multe despre: marc marquezmoto gpgrand prixducati 

viewscnt
Articole similare