Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, ce lovitură! Portughezul şi-a sunat un fost jucător de la Real Madrid pentru a-l aduce la AS Roma

Mourinho, ce lovitură! Portughezul şi-a sunat un fost jucător de la Real Madrid pentru a-l aduce la AS Roma

Serie A

Comentarii

AS Roma ar vrea să-l transfere pe brazilianul Marcelo, de la Real Madrid.


Rămasă fără Spinazzola, unul dintre cei mai buni jucători de la Euro, AS Roma caută soluţii pentru a acoperi accidentarea de lungă durată a fundaşului stânga.

Jurnalistul italian, Nicolo Schira, susţine că Mourinho l-ar fi sunat pe Marcelo Viera pentru a încerca să-l aducă la Roma, sub formă de împrumut.

Mourinho ar fi interesat de Marcelo, dar operaţiunea este una destul de complexă. Real Madrid nu i-a prelungit contractul brazilianului, dar ar vrea să-l păstreze datorită dorinţei lui Carlo Ancelotti.

În schimb, brazilianul nu mai are locul de titular asigurat. Ferland Mendy pare noul titular al flancului stâng la Real Madrid, iar Marcelo are mai nou concurenţă şi de la tânărul Miguel Guttierez.

Ce alte soluţii are AS Roma

Presa italiană scrie că Roma a deschis mai multe piste pentru a-l înlocui pe Spinazzola. Varianta Emerson Palmieri pare să fi picat, după ce englezii de la Chelsea ar fi solicitat 35 de milioane de euro.

Pe lista celor de la AS Roma se mai află Marcos Alonso, tot de la Chelsea, dar şi Cristiano Biraghi de la Fiorentina. 

Portughezul Jose Mourinho a semnat pe 3 ani cu AS Roma, după ce a fost îndepărtat de la Tottenham înainte de finalul sezonului. În Italia, Mou a mai antrenat la Inter, cu care a cucerit 2 titluri, o Cupă, o Supercupă şi Liga Campionilor între 2008 şi 2011. El este aproape de primul transfer important al verii, susţine presa din Italia.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romamarcelo viera 

viewscnt
Articole similare