You are here:

Mourinho îl atacă pe Klopp! De la ce a plecat totul şi ce a spus portughezul

Mourinho îl atacă pe Klopp! De la ce a plecat totul şi ce a spus portughezul

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho nu iartă şi nu uită. Portughezul a ţinut să sublinieze diferenţa dintre declaraţiile făcute de omologul său Jurgen Klopp în urmă cu doi ani şi comportamentul tehnicianului de la Liverpool de acum.

Când Manchester United l-a cumpărat pe Paul Pogba cu 100 de milioane de euro de la Juventus, Klopp declara: "Eu vreau să fac lucrurile diferit. În ziua în care fotbalul ajunge să plătească 100 de milioane de euro pe un jucător, eu mă retrag. Chiar dacă aş putea investi astfel de sume, prefer să fac lucrurile altfel". 

După două sezoane, Klopp gândeşte altfel. Liverpool a investit numai în această vară 182 de milioane de euro, în timp ce United adună 82.7 milioane de euro investiţi în jucătorii transferaţi de Mourinho.

O diferenţă notabilă, care l-a făcut pe Mourinho să reacţioneze: "Ma amuză când văd cum se schimbă oamenii, e chiar distractiv" a declarat tehnicianul portughez cu privire la acest subiect. Klopp a reacţionat şi el discret, într-un interviu acordat Sky Sports: "Nu am nicio problemă cu el. Trăim într-o lume liberă, poate spune ce doreşte"

Atacurile lui Mourinho din America, făcute după meciul cu Milan de la International Champions Cup nu sunt primele pe marginea acestui subiect. Jose l-a contrat pe Jurgen Klopp şi după ce Liverpool a cumpărat cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, Virgil Van Dijk, achiziţionat pentru 75 de milioane de euro: "Dacă eram în locul vostru, îl întrebam cum rămâne cu declaraţiile făcute cu un an în urmă!"

 

Afla mai multe despre: mourinhoklopp 

viewscnt
Articole similare