Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho încă mai poate. Care e secretul din spatele succesului antrenorului portughez: "Nu s-a schimbat nimic"

Mourinho încă mai poate. Care e secretul din spatele succesului antrenorului portughez: "Nu s-a schimbat nimic"
Comentarii

Jose Mourinho a dezvăluit unul dintre secretele succesului de care încă se bucură pe plan european. Antrenorul lusitan a încheiat sezonul cu trofeul Conference League şi a ajuns la cinci titluri europene câştigate în carieră.

"Faţă de cel care eram acum 20 de ani, nu s-a schimbat nimic în ce priveşte motivaţia, felul de a-mi trăi meseria. Sunt aşa cum eram la începutul carierei", a spus antrenorul echipei AS Roma, în vârstă de 59 de ani, într-o conferinţă de presă la Institutul Superior de Educaţie Fizică de la Lisabona, pe care l-a absolvit în 1987.

Câştigător săptămâna trecută al Europa Conference League, al cincilea titlu european din palmaresul său, Mourinho a afirmat că abordează finalele în acelaşi fel.

"Finala aceasta, a 18-a pentru mine, dacă nu mă înşel, nu a fost diferită de prima, Cupa UEFA cu FC Porto în 2003. Cu câteva zile înainte, există o tensiune aparte, asemănătoare cu orele dinaintea meciului. Cele 90 de minute de joc sunt cele în care mă simt cel mai calm, fără emoţii, apoi ele revin la fluierul final", a afirmat el.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare