You are here:

Mourinho îngrijorat înaintea debutului de sezon din Premier League

Mourinho îngrijorat înaintea debutului de sezon din Premier League
Comentarii

Jose Mourinho a recunoscut că este îngrijorat înaintea debutului de sezon din Premier League, pentru că are prea mulţi jucători indisponibili. Portughezul a făcut câteva declaraţii interesante în Statele Unite, acolo unde "diavolii roşii" şi-au stabilit cantonamentul pentru două săptămâni.

O parte dintre jucătorii lui Mourinho sunt încă în vacanţă după turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, în timp ce alţii s-au lovit de alte probleme.

Dintre toţi, Alexis Sanchez o traversează pe cea mai ciudată, el avand interzis pe teritoriul Statelor Unite, dupa condamnarea pentru fraudă fiscală din Spania.

"Sunt îngrijorat, e firesc, pentru că nu pot să antrenez tot lotul, apoi mergem în Premier League fără aceşti jucători şi lucrurile nu vor fi deloc uşoare. Dar mergem înainte, situaţia este aşa cum este şi trebuie să scot ce e mai bun din jucătorii cu care pot lucra în acest cantonament" a explicat Mourinho, într-o conferinţă de presă susţinută la UCLA.

"Nu mă îngrijorează faptul că joc aici, în SUA, cu Real Madrid, Liverpool sau AC Milan, chiar nu-mi pasă dacă vom pierde categoric. Perioada de pregătire este dificilă pentru noi, pentru că avem lotul incomplet, dar în toate astea există şi lucruri bune. Tinerii noştri jucători vor avea ocazia să se antreneze cu noi şi să joace câteva meciuri tari" a adăugat tehnicianul portughez.

Despre situaţia lui Alexis Sanchez, Jose Mourinho a spus: "E foarte rău că nu e cu noi! Sunt trist pentru el, pentru mine, pentru club. Dar nu e cazul să căutăm vinovaţi, pentru că ei nu există. Respectăm autorităţile din SUA, iar clubul face toate eforturile pentru a facilita această procedură legată de viza lui Alexis. Sperăm că se va putea alătura echipei mai târziu, pentru că este important ca el să lucreze lângă Anthony Martial sau lângă Juan Mata." a încheiat antrenorul lui Manchester United.

În altă ordine de idei, noul fundaş al "diavolilor", Diego Dalot a devenit indisponibil şi el până în luna septembrie, în urma unei accidentări. Pe lângă Dalot, trupa lui Jose Mourinho i-a mai transferat în această vară pe portarul Lee Grant şi pe mijlocaşul brazilian, Fred.

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare