Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, mesaj pentru Pogba: "Nimeni nu e mai presus de Manchester United”. Va juca francezul în week-end?

Mourinho, mesaj pentru Pogba: "Nimeni nu e mai presus de Manchester United”. Va juca francezul în week-end?

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho a confirmat că francezul Paul Pogba va juca în partida cu West Ham United, dar a subliniat foarte clar că ”niciun jucător nu este mai presus de club”.

”Este unul dintre jucătorii din lot. Niciun jucător nu e mai presus de Manchester United. Dacă sunt mulţumit de el, va juca, dacă nu sunt mulţumit, nu va juca” a spus Mourinho. ”Săptămâna asta sunt mulţumit de munca lui, foarte mulţumit. Marţi, miercuri şi în special joi s-a antrenat foarte bine. Echipa are nevoie de jucători buni, de jucători cu personalitate. Va juca sâmbătă. Pentru că Manchester United e mai importantă decât oricine, iar eu trebuie să apăr asta” a mai spus antrenorul portughez.

Mourinho şi Pogba nu se află în cele mai bune relaţii, iar recent presa a publicat un video de la antrenamente în care fotbalistul demonstrează clar că antrenorul nu este pe placul său. Jose Mourinho a evitat să vorbească despre acel moment: ”Pentru voi a fost un eveniment fericit, pentru că aţi făcut o super ştire. Eu nu mă uit la camere când fac antrenament, nu ma interesează. Vorbesc mult cu jucătorii mei şi uneori îi critic cu tărie sau ridic vocea pentru a le oferi instrucţiuni. Aşa că sunt fericit că doar 15 minute pe lună aveţi posibilitatea să filmaţi” a adăugat tehnicianul portughez.

Legat de faptul că Pogba nu mai este al doilea căpitan al echipei, Jose Mourinho a spus: ”Atât Paul, cât şi ceilalţi jucători din lot ştiu motivele pentru care eu şi staff-ul meu am luat această decizie. După săptămâni de analiză, eu şi colegii mei am luat această decizie. Paul Pogba este doar un jucător, nu un căpitan” a driblat antrenorul portughez răspunsul, fără să ezite să-l atace din nou discret pe francez. 

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedscandalpaul pogba 

viewscnt
Articole similare