You are here:

Mourinho vrea să-l transfere la Fenerbahce pe Ianis Hagi. MM Stoica: ”În Turcia merg, de regulă, cei care sunt la apus de carieră” | EXCLUSIV

Mourinho vrea să-l transfere la Fenerbahce pe Ianis Hagi. MM Stoica: ”În Turcia merg, de regulă, cei care sunt la apus de carieră” | EXCLUSIV
Comentarii

Ianis Hagi este dorit de Jose Mourinho la Fenerbahce, club care are pretenţii de titlu în campionatul din Turcia.

Ianis Hagi nu a avut parte de experienţa pe care şi-o dorea la Alaves, acolo unde a fost de cele mai multe ori rezervă. Spaniolii nu au avut clauză de transfer definitiv şi nici măcar nu au insistat pentru a-l mai păstra pe român sub formă de împrumut de la Rangers.

Totuşi, este posibil ca fiul „Regelui” să nu se întoarcă în Scoţia, având în vedere faptul că nici la Rangers nu sunt şanse foarte mari să ocupe un loc în primul „11”. Astfel, o variantă aparent surprinzătoare i-ar putea schimba campionatul lui Ianis Hagi.

Concret, mijlocaşul ofensiv este dorit de Jose Mourinho la Fenerbahce, club de mare tradiţie din Turcia. Marele antrenor portughez este hotârăt să câştige titlul în Turcia şi pregăteşte mutări importante pe piaţa transferurilor.

MM Stoica, despre posibilul transfer a lui Hagi Jr. în Turcia

 

MM Stoica a comentat despre varianta ca Ianis Hagi să semneze cu Fenerbahce. Presa turcă a anunţat mutarea mijlocaşului român la echipa preluată recent de Jose Mourinho.

”(n.r. Crezi că Fener îl vrea pe Ianis?) Nu am nicio idee. Am fost foarte dezamăgit de derby-ul Turciei, de calitatea jocului. Meciul ăla din tur a fost foarte slab. Am văzut Galatasaray jucând in UCL, jocuri bune, am văzut Fener în Europa contra Olympiacos... cam deziluzie. În Turcia merg, de regulă, cei care sunt la apus de carieră.

A mers Icardi, Dirk Kuyt, care juca senzaţional, dar mă uitam la Tadic... Şi în Anglia juca, dar la Ajax era senzaţional. Dzeko dă goluri, dar asta spune şi despre nivelul fotbalului turc. Nu este extraordinar”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 2.5 milioane de euro este cota lui Ianis conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagimm stoicafenerbahcemourinho 

viewscnt
Articole similare