Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mulţumesc, seara bună!". Dan Petrescu s-a enervat şi a plecat de la flash-interviu. Ce a spus despre victoria cu Jablonec

"Mulţumesc, seara bună!". Dan Petrescu s-a enervat şi a plecat de la flash-interviu. Ce a spus despre victoria cu Jablonec

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), anternorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului câştigat de CFR Cluj cu 2-0 împotriva lui Jablonec, în ultimul meci al grupei din Conference League. "Bursucul" s-a enervat şi a plecat de la flash-interviu după ce a fost întrebat despre preluarea echipei naţionale.

"Mulţumesc, seara bună!". Dan Petrescu s-a enervat şi a plecat de la flash-interviu. Ce a spus despre victoria cu Jablonec

CFR Cluj a învins-o pe Jablonec cu 2-0 în Gruia, în ultimul meci din grupele Conference League şi a terminat campania europeană cu o victorie. La finalul partidei, Dan Petrescu a analizat meciul la flash-interviu şi a spus că era supărat dacă echipa sa lua gol la ocaziile de pe final ale oaspeţilor.

„Cred că aţi văzut şi voi că am jucat cu o echipă foarte bună, solidă, care face pressing, cu intensitate, nu a fost uşor. În cupele europene, orice meci este foarte greu. Am avut şi noi puţină şansă în Europa, am marcat după o acţiune extraordinară a lui Manea. Ştiam că vor risca, ştiam că vor fi spaţii.

Au avut nişte ocazii pe final. Dacă am fi luat gol, eram puţin supărat. Aşa e 2-0, meci perfect, ne-am trezit puţin cam târziu. Merită şi băieţii o victorie, nu cred că meritam 4 puncte în această grupă, cel puţin 6 sau 7.

Ştiţi şi voi cum a fost primul meci, venisem de câteva zile. Important e că am câştigat azi. Eu l-am adus pe Debeljuh la CFR Cluj, nu altcineva. Toate achiziţiile au fost făcute de Dan Petrescu. Pentru Debeljuh eu am decis, de aceea am fost eu supărat pe el. Când m-am întors nu era jucătorul pe care îl voiam eu. Iată că astăzi a jucat foarte bine, şi Denis a intrat bine, nu era uşor nici pentru el. Atitudinea a fost bună, chiar dacă a greşit câteva mingi.

Vor fi trei meciuri în şapte zile, nu va fi uşor, băieţii nu sunt roboţi. Trebuie să aleg cea mai în formă echipă. Nu ştiu dacă Omrani va fi recuperat”, a spus Petrescu, conform sport.ro.

La final, Petrescu a fost întrebat dacă a fost contactat de Federaţia Română de Fotbal, având în vedere zvonurile cum că Mutu ar fi favorit pentru preluarea postului de selecţioner. „Ce treabă am eu la meciul ăsta cu întrebarea asta? Azi e 20 decembrie? Mulţumesc, seară bună!”, a reacţionat antrenorul.

CFR Cluj - Jablonec 2-0, în Conference League

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League.

Golurile au fost marcate de Debeljuh ’45, ’82.

1-0, min. 45: Debeljuh a înscris din şase metri, după o centrare a lui Manea.

2-0, min. 82: Acelaşi Debeljuh a stabilit scorul final cu un şut din zece metri, după o pasă de la Costache.

În celălalt meci al grupei, AZ Alkmaar a învins cu 1-0 Randers (gol Oosting ’87).

La Cluj-Napoca, au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu (Rodriguez ’73), Păun (Alibec ’73) – Omrani (Costache ’56), Debeljuh (Bouhenna ’86), Deac (Ştefan ’87). Antrenor: Dan Petrescu
Jablonec: Hanus – Holik, Martinec, Zeleny, Surzyn – Malinsky (Kubista ’67), Houska (Smejkal ’88), Hubschman (Povazanec ’79), Kratochvil, Pilar (Vanicek ’88) – Cvancara (Dolezal ’67). Antrenor: Petr Rada.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Germania formată din Harm Osmers (central) Dominik Schaal, Robert Kempter (asistenţi) şi Robert Schroder (rezervă).

Echipa CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplsare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Clasamentul final al grupei D: 1. AZ Alkmaar – 14 puncte, 2. Randers – 7 puncte, 3. Jablonec – 6 puncte, 4. CFR Cluj – 4 puncte.

Câştigătoarea grupei va evolua în optimile de finală ale Conference League. Echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujconference leagueechipa nationala 

viewscnt
Articole similare