Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Muncitor de la pompe funebre concediat după ce şi-a făcut un selfie cu trupul neînsufleţit al lui Madarona la priveghi

Muncitor de la pompe funebre concediat după ce şi-a făcut un selfie cu trupul neînsufleţit al lui Madarona la priveghi

Fotbal

Comentarii

O fotografie cu trupul lui Maradona a apărut pe reţelele de socializare şi a provocat un mare scandal în Argentina, mai ales printre apropiaţii acestuia.

Trupul neînsufleţit al argentinianului a fost expus la Casa Rosada pentru ca milioanele de argentinieni să-şi poată lua rămas bun de la fosta glorie fotbalistică. Doar că priveghiul a avut parte de un moment neplăcut. O fotografie cu trupul lui Maradona a apărut pe reţelele de socializare şi a provocat un mare scandal în Argentina, mai ales printre apropiaţii acestuia.

Matias Morla, avocatul familiei Maradona, care a fost de la început sceptic în legătură cu maniera în care argentinianul a murit, a apelat la social media pentru a-şi arăta indignarea în legătură cu fotografia care a apărut pe online. Fotografia era de fapt un selfie, selfie pe care Morla l-a considerat o lispă de respect din partea celui care a postat.

"În memoria prietenului meu, nu mă voi lăsa până când autorul acestui gest total lipsit de respect va plăti." a scris Morla.

Autorul acestui seflie, un muncitor de la pompele funebre pe nume Diego Molina, a fost concediat imediat cum s-a aflat despre incident. Fanii starului au luat cu asalt reţelele de socializare spunând că decizia este mult prea blândă şi chiar l-au ameninţat cu moartea pe Molina.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: maradona 

viewscnt
Articole similare