Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Munti time!". Dorinel Munteanu compară Oţelul cu Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei: "Este vorba de înţelegere"

"Munti time!". Dorinel Munteanu compară Oţelul cu Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei: "Este vorba de înţelegere"

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a reuşit o nouă performanţă importantă cu Oţelul Galaţi, echipă pe care a dus-o din Liga 3 în prima ligă şi acum în finala Cupei României, după titlul şi Supercupa României câştigate în 2011. Echipa "Neamţului" a învins U Cluj şi va juca împotriva Corvinului Hunedoara în ultimul act.

La conferinţa de presă, Dorinel Munteanu a comparat Oţelul Galaţi cu Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei, referindu-se la punctele câştigate de ambele echipe în minutele de final ale meciurilor, semn că pregătirea fizică este una de nivel foarte bun.

Dorinel Munteanu, comaraţie Oţelul - Bayer Leverkusen la un capitol foarte important din fotbal: "De-aia a ieşit campioană. E vorba de înţelegere"

După ce i-a fost avansată ideea de "Munti time", aluzie la faptul că Oţelul a decis multe meciuri în prelungiri, la fel cum făcea Manchester United cu Sir Alex Ferguson în trecut, Dorinel Munteanu a comparat echipa din Galaţi cu Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei.

"Se poate vorbi şi de Munti time, se poate vorbi şi de Alonso time. Xabi Alonso, de la Leverkusen, care câştigă, a câştigat foarte multe puncte în ultimele minute, de-aia a ieşit campioană. Este vorba de înţelegere, mesajele mele cum sunt înţelese de echipă", a declarat Dorinel Munteanu, după Oţelul - U Cluj 2-1.

Oţelul Galaţi - U Cluj 2-1, în semifinalele Cupei României

Oţelul Galaţi a învins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei.

Oţelul a deschis scorul încă din minutul 12, prin Cisse, cu o lovitură de cap. Clujenii au egalat dintr-un penalti obţinut de Roger şi transformat de Dan Nistor, în minutul 45+1. Meciul părea că se va îndrepta spre două reprize de prelungiri, însă în minutul 90 Chipciu a marcat în propria poartă, iar gazdele au beneficiat şi de un penalti, ratat de Aly Malle.

S-a încheiat 2-1 pentru Oţelul, care merge pentru a doua oară în finala Cupei României, după prezenţa din 2003-2004.

Adversara gălăţenilor în finală va fi Corvinul Hunedoara.

Afla mai multe despre: otelulbayer leverkusendorinel munteanuxabi alonso 

viewscnt
Articole similare