Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă, deranjat de afirmaţiie lui MM: "Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai e ce a fost!"

Mustaţă, deranjat de afirmaţiie lui MM: "Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai e ce a fost!"

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, s-a declarat deranjat de afirmaţiile făcute de MM Stoica, managerul FCSB, care a spus că nu e interesat ca roş-albaştri să mai joace în Ghencea. Mustaţă a spus că suporterii FCSB îşi doresc în Ghencea, însă clubul lui Gigi Becali nu-şi doreşte să mai ajungă pe noua arenă a Stelei de frica suporterilor de la Peluza Sud.

Mustaţă, deranjat de afirmaţiie lui MM: "Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai e ce a fost!"

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a spus că nu mai e interesat ca FCSB să joace în Ghencea şi îşi doreşte ca roş-albaştri să evolueze pe stadionul de la Arcul de Triumf, care este administrat de Federaţia Română de Rugby. Deranjat de cuvintele spus de MM în spaţiul public, Gheorghe Mustaţă a venit cu un răspuns acid.

"Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai este ce a fost. Nu-i mai interesează (n.r. să joace în Ghencea), dar, la ce am aflat, e de frica celor de la Sud. E o nouă dovadă că pe ei nu-i mai interesează ce vor suporterii. Noi vrem campionatul şi să jucăm în Ghencea, iar Meme a răspuns la amândouă.   

Cu Rapid şi Dinamo jucăm pe Arena Naţională pentru că vin proştii ăia mulţi, pe care acum uite cum îi batjocoresc, iar la meciurile mici vin mai puţin proşti", a spus Mustaţă, la Radio Sport 1.

Mustaţă: "Probabil vor să nu mai venim la meciuri!"

Liderul Peluzei Nord e de părere că, prin declaraţiile făcute de Gigi Becali şi MM Stoica în ultima perioadă, conducerea FCSB doreşte să-şi îndepărteze suporterii care încă sunt lângă echipă. "Probabil că vor să nu mai venim la meciuri, dar nu le vom satisface plăcerea asta. Toţi îmi spun că Meme vrea acest scandal. Rămân surprins că a spus Meme asta, mai ales că i-am transmis dorinţa noastră. Brusc, Meme şi-a pus toţi suporterii în cap", a spus Gheorghe Mustaţă, la Radio Sport 1.

Afla mai multe despre: mm stoicamustatafcsbsuporteriechipaghencea 

viewscnt
Articole similare