Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă şi suporterii FCSB, gata să cumpere clubul de la Gigi Becali! 4 condiţii puse de ultraşi

Mustaţă şi suporterii FCSB, gata să cumpere clubul de la Gigi Becali! 4 condiţii puse de ultraşi

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, e pus pe fapte mari după ce Gigi Becali l-a sunat pentru a-i spune că e gata să cedeze echipa pentru 10 milioane de euro. Mustaţă i-a cerut lui Becali o hârtie oficială în care să stipuleze că e gata să vedeze societatea pe această sumă de bani, plus alte patru condiţii.

Mustaţă şi suporterii FCSB, gata să cumpere clubul de la Gigi Becali! 4 condiţii puse de ultraşi

După discuţia de luni, de la plecarea lui EdI Iordănescu, Gigi Becali şi Gheorghe Mustaţă au mai vorbit o dată la telefon despre vânzarea FCSB. Liderul suporterilor FCSB e gata să cumpere echipa de la omul de afaceri din Pipera şi a anunţat că a discutat deja cu un potenţial investitor, dar are câteva condiţii pentru Becali.

Mustaţă s-a angajat că, dacă Becali îi trimite o hârtie că e gata să vândă clubul pe 10 milioane de euro, în 90 de zile va avea banii în cont. Mai mult, după discuţia cu patronul roş-albaştrilor, Mustaţă a dezvăluit că Becali e gata să lase patru jucători societăţii pe care o cedează suporterilor.

„Este adevărată informaţia pe care o aveţi. Am fost sunat miercuri dimineaţă de Gigi Becali şi mi-a spus că mă aşteaptă să vândă clubul până în perioada de transferuri, aşa cum v-a zis şi vouă în ProSport.

Poate că a făcut asta ca să încerce să mă tragă de limbă…să vadă cine este în spate, dar nu merge cu noi. De miercuri dimineaţă stau doar pe telefoane şi am tot discutat cu avocaţii. Noi suntem Steaua şi o să vedeţi câţi oameni o să avem în spate ca să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Să stea liniştit Gigi că nu avem nevoie de juniorii lui.

Deja e vorbit cu cineva şi avem de unde să luăm juniori. Dar, Gigi ne-a zis că vrea să ne lase şi vreo şase jucători, acum să vedem…Am discutat apoi şi cu cei care vin să ne ajute cu banii, iar oamenii ne-au spus clar ce condiţii să îi transmitem lui Gigi Becali din partea lor.

Vrem o hârtie scrisă de la el, iar asta cât mai repede, nu vorbe sau declaraţii prin presă, prin care se angajează că ne vinde clubul pe zece milioane de euro plus patru lucruri importante pe care le vrem trecute în acel document. Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: cedarea echipei pe societatea respectivă, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA şi locul de Liga 1.

Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toţi banii în cont”, a încheiat Mustaţă.

Afla mai multe despre: gheorghe mustataliga 1fcsbgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare