Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de senzaţie! Laurenţiu Reghecampf îşi completează staff-ul la Al Wasl. Basarab Panduru merge în Emirate: ”Ne va ajuta enorm”

Mutare de senzaţie! Laurenţiu Reghecampf îşi completează staff-ul la Al Wasl. Basarab Panduru merge în Emirate: ”Ne va ajuta enorm”

Fotbal

Comentarii

După ce Toni Petrea şi Thomas Neubert vor pleca de la Al Wasl la FCSB, Laurenţiu Reghecampf îşi completează stafful cu o mutare de excepţie.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru este cel mai nou colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf.

Basarab Panduru se alătură staff-ului lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl

Reghe rămâne fără Toni Petrea şi Thomas Neubert, care cel mai probabil vor ajunge la FCSB, dar dă o lovitură de senzaţie!

Telekom Sport vă poate confirma în exclusivitate că Basarab Panduru, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de fotbal din România, va face parte din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl.

Tehnicianul lui Al Wasl a confirmat informaţia: ”Este o plăcere pentru mine că Pandi va lucra cu noi. Este un om de fotbal pe care îl apreciez şi respect foarte mult şi sunt convins că ne va ajuta enorm!”

  • Al-Wasl se află pe locul 7 din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite, cu 29 de puncte obţinute, la 14 lungimi în spatele liderului Al-Ahli.

Panduru şi-a început cariera de antrenor în 2002 la Politehnica Timişoara, acolo unde a lucrat timp de doi ani. A mai fost antrenor principal la Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Farul Constanţa şi Progresul Bucureşti. În septembrie 2009, Basarab Panduru a fost numit ca Director Sportiv la Steaua Bucureşti, dar a demisionat de comun acord cu oficialii clubului.

În vârstă de 49 de ani, Basarab Panduru a fost un mare internaţional român. El a evolaut cu succes pentru FCM Reşiţa, Steaua, Benfica Lisabona, Neuchatel Xamax, FC Porto şi Salguiros. Are 22 de selecţii în echipa naţională a României şi un gol marcat. Panduru este triplu campion al României ca fotbalist al Stelei, dar şi campion al Portugaliei cu FC Porto. A cucerit un trofeu şi cu Benfica Lisabona în 1995-1996: Cupa Portugaliei. 

Basarab Panduru este de aproape 10 ani expert al Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare