Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de ultimă oră la FCSB. Fotbalistul cu care Becali îl înlocuieşte pe Tănase. Are o clauză de reziliere uriaşă

Mutare de ultimă oră la FCSB. Fotbalistul cu care Becali îl înlocuieşte pe Tănase. Are o clauză de reziliere uriaşă

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să jongleze cu fotbaliştii din lot pe care îi are, datorită soluţiilor multiple de pe fiecare post. În cazul unui transfer al lui Florin Tănase, Gigi Becali şi oamenii din club l-au găsit pe jucătorul care să-i ia locul căpitanului echipei.

Fotbalistul cu clauză uriaşă îi ia locul lui Florin Tănase la FCSB

Următorul transfer care e pe cale să aibă loc la FCSB este cel al liderului Florin Tănase. După cinci ani petrecuţi la echipa din Berceni, fotbalistul propus în fotbalul românesc de Gică Hagi îşi doreşte să plece din Liga 1, iar următoarea destinaţie i-ar putea aduce sume consistente. 

Florin Tănase se îndreaptă către un transfer la Al Nasr Dubai, din Emiratele Arabe Unite, club potent financiar care trebuie să achite clauza de reziliere de trei milioane de euro, pentru a-l face pe Gigi Becali să accepte mutarea. 

Plecarea lui Florin Tănase ar lăsa un gol imens în echipa antrenată de Toni Petrea. Pe lângă calităţile fotbalistului ajuns la echipa naţională, el are o relaţie bună cu conducătorii şi e fotbalistul din interior care păstrează legătura cu aceştia. 

Totuşi, vicecampioana României are un plan, în cazul transferului. Mihai Stoica a anunţat care e fotbalistul care-i ia locul lui Florin Tănase în echipă, dacă banii vor fi viraţi spre Gigi Becali. 

Pentru că a revenit Florinel Coman, Octavian Popescu va fi retras la mijlocul terenului, pe poziţia de inter stânga, pe postul căpitanului. Finanţatorul nu-şi doreşte ca revelaţia din lot să dispară din primul 11 şi a găsit această soluţie de avari. 

Iar Mihai Stoica susţine că Octavian Popescu poate fi mai bun pe noua poziţie. 

"Da, sunt jucători tineri care vin din spate, îl văd şi pe Tavi Popescu jucând în zona centrală, e un jucător cu calitate şi, în ultimii 30 de metri, poate să facă diferenţa şi cred că poate să fie şi mai bun în zona centrală", a anunţat expertul Telekom Sport. 

Retragerea tânărului fotbalist are toate şansele de a se realiza: ”Vreau să vorbesc cu antrenorul, cu Toni Petrea. Dacă pleacă Tănase, vreau ca Tavi Popescu să joace inter stânga”, a susţinut Gigi Becali, la ProX.

  • După ce a observat ascensiunea lui Octavian Popescu, omul de afaceri i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro. 

FCSB plănuieşte şi transferuri în această iarnă. Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru David Miculescu, dar are şi o variantă low-cost, dacă UTA Arad refuză propunerea. 

Afla mai multe despre: florin tanasegigi becalifcsbinlocuitor florin tanase fcsbtransfer florin tanaseoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare