Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare ŞOC în Spania! Un miliardar care deţine o echipă în NBA şi una în NHL a cumpărat fostul club al lui Cosmin Contra

Mutare ŞOC în Spania! Un miliardar care deţine o echipă în NBA şi una în NHL a cumpărat fostul club al lui Cosmin Contra
Comentarii

Roland Duchatelet a vândut Alcorcon către Best Navy S.L şi Aspire Academy. David Blitzer şi Ivan Bravo sunt noii proprietari ai clubului.

Roland Duchatelet a cumpărat Agrupación Deportiva Alcorcón SAD în urmă cu patru ani. Cedează acum clubul către doi oameni importanţi de afaceri, care au planuri mari cu micuţa grupare madrilenă, pe care a antrenat-o în trecut şi Cosmin Contra, actualul selecţioner al României.

David Blitzer, cel care deţine clubul de baschet Philadelphia 76ers şi este acţionar la echipa de hochey New Jersey Devils, dar şi Ivan Bravo care este acţionar la Crystal Palace ,sunt reprezentanţii Best Navy S.L şi Aspire Academy.

Ei preiau clubul de la Roland Duchatelet: ”Suntem foarte încântaţi că am ajuns la un acord şi că intrăm pe piaţa europeană în fotbalul spaniol. Va fi o experienţă interesantă şi ne propunem să facem din AD Alcorcon o instituţie respectată în întreaga lume. Proiectul nostru se va baza în continuare pe partea sportivă existentă deja în spatele clubului, deci implicit pe centrul de copii şi juniori. Dar vrem ca marca AD Alcorcon să devină cunoscută în întreaga lume. Vrem ca fanii din această zonă să se identifice cu Alcorcon şi avem obiective pe termen lung” a declarat David Blitzer.

David Blitzer are o avere de peste 1 miliard de euro! Contra a antrenat Alcorcon în 2016. În prezent echipa este pregătită de Cristobal Parralo. Alcorcon a devenit un nume celebru în Europa după celebrul ”Alcorconazo”, când o modestă formaţie de liga a treia a măturat pe jos cu ”galacticii” de la Real Madrid în Copa del Rey.
 

Afla mai multe despre: alcorcondavid blitzerivan bravo 

viewscnt
Articole similare