Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare spectaculoasă pregătită de Juventus! Italienii au anunţat antrenorul uriaş care îi va lua locul lui Allegri. ”Totul e rezolvat deja”

Mutare spectaculoasă pregătită de Juventus! Italienii au anunţat antrenorul uriaş care îi va lua locul lui Allegri. ”Totul e rezolvat deja”

Juventus

Comentarii

Massimiliano Allegri se pregăteşte să câştige al patrulea titlu al său pe banca lui Juventus din tot atâtea posibile, dar nu va mai continua pe banca ”Bătrânei Doamne” şi în sezonul viitor. Rateurile din ultimele două sezoane în Liga Campionilor şi relaţia rece cu starurile de la Torino l-au făcut pe Max să accepte oferta celor de la Chelsea.

Nu s-a apăsat butonul de panică la Torino şi asta pentru că Juventus avea deja numele perfect pentru a-l înlocui pe Allegri.

Conform presei din Italia, şefii lui Juve au bătut deja palma cu Carlo Ancelotti, tehnician care a mai condus-o pe Juventus timp de două sezoane, între 1999 şi 2001. Don Carlo nu doar că şi-a dat acordul pentru a o prelua pe Juventus, dar se pare că a şi conturat deja perioada de mercato din vară, anunţându-i pe oficialii torinezilor că Dybala face parte din planurile sale de viitor.

Cât priveşte soarta lui Allegri, tehnicianul este dorit de Abramovici la Chelsea şi unele surse susţin că deja şi-a dat acordul pentru a veni pe Stamford Bridge.

Afla mai multe despre: juventusallegriancelottichelsea 

viewscnt
Articole similare