Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea-bombă anunţată de Dragomir în Liga 1 se conturează! Negocieri în străinătate. Clubul dă lovitura

Mutarea-bombă anunţată de Dragomir în Liga 1 se conturează! Negocieri în străinătate. Clubul dă lovituragalerie foto

Superliga

Comentarii

Laszlo Boloni (68 de ani) e dorit cu insistenţă la Sepsi, care a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Leo Grozavu. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a anunţat mutarea ca sigură, iar Laszlo Dioszegi a dezvăluit că merge la negocieri cu Boloni, unul dintre cei mai titraţi antrenori din România. Negocierile se poartă în străinătate, iar Sepsi poate da o lovitură de imagine.

Mutarea-bombă anunţată de Dragomir în Liga 1 se conturează! Negocieri în străinătate. Clubul dă lovitura

Sepsi l-a dat afară pe Leo Grozavu după o serie proastă de rezultate. După ce anul trecut a acces în play-off şi a jucat în preliminariile Conference League, Sepsi a traversat o serie de 10 meciuri fără victorie, care i-a fost fatală lui Grozavu. Laszlo Boloni e favoritul lui Dioszegi pentru postul de antrenor. Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a anunţat mutarea venirea lui Boloni la Sepsi ca sigură, iar aceasta pare că se conturează.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit în presa din Ungaria despre venirea lui Boloni. Omul de afaceri a spus că va merge în Franţa, la Nice, pentru a purta negocieri directe cu antrenorul.

"Îndrăznesc şi, de obicei, am vise mari. L-am vrut înainte, acum cred că e timpul ca el să revină acasă. Decizia e în mâinile sale, aşteptăm un răspuns din partea sa în 2-3 zile. Voi merge la Nice, la negocieri", a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, pentru ungurii de la Nemzeti Sport.

Pe lista lui Sepsi mai sunt Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională a României, şi Constantin Gâlcă, ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir a anunţat că Boloni vine sigur la Sepsi: "E ordin"

După plecarea lui Leo Grozavu de la Sepsi, Dumitru Dragomir a vorbit despre venirea lui Laszlo Boloni la echipa din Covasna, pe care a dat-o ca sigură. Dragomir a pus-o pe seama relaţiilor pe care Sepsi le are cu Guvernul din Ungaria, care oferă sprijin clubului lui Dioszegi. Boloni face şi el partea din comunitatea maghiară din România şi, ca atare, i-ar fi uşor să meargă la Sepsi la insistenţele lui Viktor Orban, premierul din Ungaria.

„Părerea mea e că vine sigur, că e ordin din partea ailaltă, de peste graniţă. Sunt implicate mai multe guverne acolo. Va veni, pentru că partea financiară contează foarte mult. Mai bun ordin decât ordinul de plată”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Afla mai multe despre: sepsiantrenorbolonidumitru dragomirdiosezginegocieri 

viewscnt
Articole similare