Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea inspirată pentru care Mihai Iosif se felicită: "I-am şi spus". Prima reacţie după ce Rapid a urcat pe locul secund în Liga 1

Mutarea inspirată pentru care Mihai Iosif se felicită: "I-am şi spus". Prima reacţie după ce Rapid a urcat pe locul secund în Liga 1

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif e bucuros că Pănoiu i-a răsplătit încrederea, după ce l-a introdus titular cu FC Argeş.

Mutarea pentru care Mihai Iosif se felicită: "I-am şi spus lui Pănoiu că dă gol cu dreptul"

Pănoiu a adus victoria Rapidului cu FC Argeş, iar antrenorul Mihai Iosif a anticipat că tânărul jucător va reuşi să marcheze: "A fost o bucurie, un meci controlat şi era păcat să luăm gol pe final. Respectăm toţi adversarii şi atât. I-am şi spus lui Pănoiu că dă gol cu dreptul. A fost inspiraţie că l-am băgat. E meritul lui. 

Suntem fericiţi, ne-am atins scopul, nu am luat gol al patrulea meci consecutiv. Noi ne vedem de treabă, nu suntem cancanişti, nu intrăm în polemici, nu discutăm cu arbitrii, ne respectăm adversarii, nu avem nimic special”, a declarat Mihai Iosif. 

FC Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. În urma acestui rezultat, giuleştenii au urcat pe locul secund, cu 10 puncte, în timp ce gazdele rămân pe penultimul loc, cu un singur punct în patru etape.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid bucurestifc arges rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare