Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a comentat mutarea lui Cicâldău la Galatasaray! ”Transferul în sine nu înseamnă, practic, nimic”

Mutu a comentat mutarea lui Cicâldău la Galatasaray! ”Transferul în sine nu înseamnă, practic, nimic”

Stranieri

Comentarii

Universitatea Craiova a dat lovitura după ce l-a vândut pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Oltenii au încasat în schimbul fostului decar din Bănie 6,5 milioane de euro. Antrenorul rivalei din oraş, Adrian Mutu, a comentat transferul internaţionalului român în Turcia, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo Bucureşti. 

Transferul în sine nu înseamnă, practic nimic!

”Alex e unul dintre cele mai buni jucători din campionatul nostru. Dacă va fi un pas înainte sau unul încapoi, asta nu depinde decât de el şi de cum se va impune la Galatasaray. Transferul în sine nu înseamnă, practic, nimic. E doar o oportunitate pe care viaţa i-o oferă, dar acum să vedem cât va fi în stare să profite de acest lucru. 

Eu cred că Alex are capacităţile necesare să facă faţă la Galarasaray, dar cum va evolua la echipă... asta va ţine numai de el”, a spus Adi Mutu. 

Cicâldău, la Galatasaray

Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă seară, că Alexandru Cicâldău a semnat un contract pe cinci ani, cu clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Înţelegerea este valabilă începând din sezonul 2021/2022.

Alex Cicâldău a fost în sezonul trecut cel mai bun jucător al Universităţii Craiova. Până la plecarea în Turcia, Cicâldău era jucătorul din Liga 1 cu cea mai mare cotă, 6,5 milioane de euro, cu 1,5 milioane de euro mai mult decât următorul clasat, Florin Tănase.

În vârstă de 24 de ani, Alex Cicâldău a fost transferat de Universitaea Craiova în vara lui 2018, de la Viitorul, în schimbul a un milin de euro. În cei 3 ani petrecuţi la echipa din Bănie, Cicâldău a adunat 129 de apariţii, 33 de goluri şi 21 de assist-uri.

 

Afla mai multe despre: cicâldău - galatasaray- mutu 

viewscnt
Articole similare